Δημήτρης Μακαλιάς: Το μακροσκελές μήνυμα για το οριστικό φινάλε της εκπομπής «I Love ΣουΚου»

Η εκπομπή «I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα έριξε οριστικά αυλαία σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου. Ο Δημήτρης Μακαλιάς λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media για να πει το δικό του «αντίο» στους τηλεθεατές της εκπομπής τους στον ANT1.

«Ήταν 9 Αυγούστου του ‘21, στο δρόμο για τα Ανώγεια στην Κρήτη, που χτύπησε το τηλέφωνο και με ρώτησαν για μια εκπομπή που ήθελε να κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα. Είχα πει οτι δε γνωριζόμαστε καλά αλλά νιώθω ότι μπορώ να περάσω πολύ ωραία δίπλα της. Ας κάνουμε το δοκιμαστικό. Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή εικονίτσα πάνω στο τραπέζι. Και ακούστηκε το πρώτο γέλιο ανάμεσα μας.

Σήμερα πια, 3 χρόνια μετά, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είχαμε δίκιο. Ήταν το momentum! 3 χρόνια. Η καθημερινότητα μας. Τα μηνύματα, οι ανησυχίες, οι σκέψεις. Τα γέλια μας, τα δάκρυα μας. Χορευτικά στη στιγμή, ανατροπές, γκάφες, ενάρξεις, τρέιλερ. Φόβοι, αντίπαλοι, φίλοι, αποδοχή, κερδισμένα στοιχήματα, όνειρα. Μια παρέα. Μια ανάσα. Μια αγκαλιά.

Σήμερα ο κύκλος αυτός κλείνει. Με πολλή χαρά αλλά και συγκίνηση. Δε θα ειναι πια η «κυρά». Εγώ θα την λέω κουμπάρα καλύτερα. Σήμερα η παρέα αυτή θα κάνει την πιο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά. Και θα δώσει μια υπόσχεση. Σήμερα αποχαιρετάμε. Και ανανεώνουμε. Για όποτε. Σας αγαπώ πολύ. Δεν υπάρχουν λέξεις να αποτυπώσουν αυτά που γράφονται κάθε μέρα στη συνομιλία μας στο whatsapp.

Κάθε τέλος κι αρχή. Καλή μας αντάμωση… ΥΓ: μια φωτό από την κάθε μας χρονιά» έγραψε ο Δημήτρης Μακαλιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164