Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Θετικοί στον κορονοϊό – Όλη η αλήθεια από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή (video)

Μια αποκάλυψη για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη θέλησε να κάνει πριν από λίγα λεπτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της. 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε πως τα δύο παιδιά που εμφανίζονται δυο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή, στην ενότητα της μαγειρικής, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και γι’ αυτό θα απουσιάζουν μέχρι να καταφέρουν να αναρρώσουν πλήρως. Όπως είπε η παρουσιάστρια, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, οι δύο σεφ έκαναν το απαραίτητο τεστ και βρέθηκαν αρνητικοί. Ωστόσο, προς τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Μαρία είχε κάποια ύποπτα συμπτώματα και ενημέρωσε αμέσως την παραγωγή.

Οι ιθύνοντες της παραγωγής του Alpha της είπαν πως θα πρέπει να μείνει στο σπίτι της μέχρι να ξανακάνει το τέστ. Έτσι, το έκανε τόσο η Μαρία και βγήκε θετικό, όπως και εκείνο του συντρόφου της Δημήτρη.

Αμέσως, άρχισε η ιχνηλάτηση και όπως όλα δείχνουν, τα δυο παιδιά κόλλησαν σε συνάντηση που είχαν με άνθρωπο που δε σχετίζεται με την εκπομπή.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως στη συνέχεια της εκπομπής ο Δημήτρης και η Μαρία θα εμφανιστούν μέσω skype στο Happy Day προκειμένου να περιγράψουν και οι ίδιοι πως βιώνουν την κατάσταση.

Read More

And More