Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη έκαναν πρεμιέρα με το «Σήμερα»

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 29/8 η εκπομπή «Σήμερα» και ο Δημήτρης Οικονόμου υποδέχτηκε τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Οι δύο παρουσιαστές μετακινήθηκαν στη νέα τηλεοπτική στέγη το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

«Κυρίες και κύριοι καλημέρα, καλώς ήρθαμε. Καλώς ήρθατε κι εσείς. Καλώς ήρθαν και τα παιδιά από εδώ» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στο τηλεοπτικό κοινό και στους νέους του συνεργάτες. «Καλημέρα, καλή σεζόν και από εμάς, καλώς σε βρήκαμε Δημήτρη» σημείωσε με τη σειρά της η Ντόρα Κουτροκόη.

«Καλώς ανταμώνουμε κυρία μου» ανέφερε ο Άκης Παυλόπουλος στη Ντόρα Κουτροκόη με την οποία συνεργαζόταν τηλεοπτικά στο παρελθόν.

Ο Δημήτρης Οικονόμου, μάλιστα, έκανε χιούμορ στους συνεργάτες του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του… ως κουμπάρο που τους έφερε ξανά κοντά.

Ο Άκης Πετρετζίκης έστειλε τις ευχές του στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σήμερα»

«Πρώτη Εικόνα» – Πρεμιέρα για Άκη Παυλόπουλο και Μάρω Καρούση

Νωρίτερα, στις 5 το πρωί, ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση είχαν πει την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό με την «Πρώτη Εικόνα».

«Καλή σας ημέρα στο ξεκίνημα μια πολύ ενδιαφέρουσας σεζόν, σε καινούριο σπίτι με καινούρια συντροφιά. Μαζί θα ξεκινάμε την ημέρα μας και στις 6 θα συναντιόμαστε με το τρίγωνο Πανοράματος…», είπε ο Άκης Παυλόπουλος με χιούμορ.

«Καλώς ήρθες Άκη. Τα καταφέραμε ξυπνήσαμε… Είδες με τι καιρό σε υποδέχομαι. Κατακαλόκαιρο», ανέφερε με τη σειρά της η Μάρω Καρούση.

Read More

And More