Δημήτρης Οικονόμου – Μαρία Αναστασοπούλου: Θα κάνουν τεστ κορονοϊού γιατί είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Πατούλη! “Θα κάνουμε τον σταυρό μας”

Σε τεστ κορονοϊού θα υποβληθούν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου, οι οποίοι σήμερα εμφανίστηκαν σε διαφορετικές θέσεις και σε… απόσταση στο στούντιο της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος είναι, ότι στη χθεσινή εκπομπή φιλοξένησαν τον Γιώργο Πατούλη, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Οι δύο παρουσιαστές θα υποβληθούν αύριο κι εκείνοι σε τεστ.

Στοπ – καρέ από τη χθεσινή εκπομπή

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο σ το γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος. Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς…» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στην έναρξη της εκπομπής και η Μαρία Αναστασοπούλου συμπλήρωσε: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά».

Και στη συνέχεια, ο Δημήτρης Οικονόμου υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες. Δυο τεστ δεν κάνεις;» με τη Μαρία Αναστασοπούλου να προσθέτει με χαμόγελο: «Δύο τεστ στη σειρά με διαφορά λίγων ημερών και στη συνέχεια θα ξαναβρεθούμε…».

«Θα κάνουμε τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα κι από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές» είπε με χιούμορ καταλήγοντας ο παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα, με αφορμή την είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης νοσεί από κορονοϊό, ο Δημήτρης Οικονόμου τόνισε ξανά ότι έχουν πάρει όλα τα μέτρα στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

Δες το βίντεο:

Read More

And More