Δημήτρης Οικονόμου: Το «διαζύγιο» από τη Μαρία Αναστασοπούλου – «Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό»

Ο Δημήτρης Οικονόμου μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για το τηλεοπτικό διαζύγιο από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση. Ούτε αποφασίζεις αν θα παντρευτείς, αν θα χωρίσεις, αν θα αλλάξεις, αν θα κάνεις ο,τιδήποτε. Το λέω με μεγάλη αγάπη. Στην τηλεόραση είμαστε όλοι προσωρινοί. Εσύ, κι εγώ, και όλοι μας» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

Και συνέχισε: «Στα επαγγελματικά του καθενός, εγώ δε μπαίνω ποτέ. Όπως δεν θέλω να με ρωτάνε κι εμένα τι σκέφτομαι και τι σχεδιάζω. Ό,τι σχεδιάζει κανείς, το συζητάει πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν. Εμένα αν με ρωτάς, θέλω μόνο χρήματα και να κάθομαι. Δεν γίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο. Ξυπνάω στις 4, 4 παρά και μπορεί να χειροτερέψει αυτό».

Όσον αφορά στον Γιώργο Παπαδάκη, με τον οποίο θα συνεργαστεί η Μαρία Αναστασοπούλου την επόμενη σεζόν, ο Δημήτρης Οικονόμου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Κανένας δε μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε κανένα επίπεδο. Τον εκτιμώ, τον αγαπώ και το ξέρει και ο ίδιος».

Read More

And More