Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έμαθα Χριστουγεννιάτικα στην Πράγα ότι η σύντροφός μου ήταν με άλλον»

Σε βραδινή του έξοδο συνάντησε η κάμερα του Happy Day και ο Γιώργος Γιαννούλιας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο παρουσιαστής και στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη απάντησε για τη σχέση που είχε στο παρελθόν και χώρισε στις γιορτές.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογήθηκε πως «φέτος θα είμαι μόνος στις γιορτές. Ισχύει πως μια σχέση με είχε χωρίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και έχω κι άλλες θλιβερές στιγμές της ζωής μου που μπορώ να σας απαριθμήσω. Η συγκεκριμένη συνέβη στο διάλειμμα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Πέρασα μία εβδομάδα με τις πιτζάμες στο κρεβάτι. Είχα την πρόσκληση για να πάμε στην Πράγα μαζί με φίλους και τις κοπέλες τους, η κοπέλα μου όμως δεν ήθελε να έρθει και ήθελε να πάει με τον κολλητό της στη Θεσσαλονίκη.

Εγώ πήγα με τους φίλους μου και έλαβα ένα τηλέφωνο ότι στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν με τον κολλητό της. Και εγώ ήμουν στην Πράγα εγκλωβισμένος, δεν χάρηκα ποτέ μια από τις πιο όμορφες πόλεις, ήμουν σκυφτός σε ένα τραπέζι ξύλινο – δεν θα το ξεχάσω ποτέ – και περίμενα πως και πως να επιστρέψω».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εν τω μεταξύ μιλούσαμε, “εδώ είμαι με τον κολλητό μου” μού έλεγε, “έχω άλλη πληροφόρηση” έλεγα εγώ αλλά σε κάθε περίπτωση γύρισα πίσω και πήραν τα πράγματα τον δρόμο τους». 

Για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη, απάντησε: «Οι σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη είναι αυτές που βλέπετε. Όλα καλά. Τελείωσαν αυτά, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Δεν το σχολίασα ποτέ και ούτε τώρα θα το κάνω. Κοιτάζω πάντα το φέτος και είναι πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο. Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο».

Read More

And More