Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Είναι μαέστρος αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του»

Έναν χρόνο μετά την λύση της παρεξήγησης τους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε ξανά καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει βγει ραντεβού με κοπέλες που γνώρισε στα social media, ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

«Έχω βγει ραντεβού μέσα από τα social media. Το αποφεύγω αλλά επειδή είναι έτσι και η ζωή έτυχε. Τρεις φορές έχω βγει με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Αντιμετώπισα πολύ σοβαρό θέμα με τα φίλτρα. Δεν λέω ότι ήταν πιο ωραίο ή άσχημο, απλά ήταν διαφορετικό από αυτό που μιλούσα. Η εικόνα εννοώ. Κάθισα, μιλήσαμε, από μια φορά βγήκα με την καθεμία» αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε χαρακτηριστικά για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Τους αγαπώ και τους δύο πολύ και τον Γιώργο και την Φαίη. Ο Γιώργος είναι μαέστρος, κεντάει στον αέρα. Αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του. Μου λείπει. Είναι βέβαια έτσι και η επικαιρότητα. Ισορροπία, μέτρο. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν πρέπει να έχουν ενημέρωση, σε καμιά περίπτωση.

 

Η Φαίη έχει πολύ γέλιο. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Είναι ένας ενημερωτικός σταθμός, δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις ΣΚΑΪ και να βλέπεις ψυχαγωγία εκτός από τον Μουτσινά. Ψέματα να λέμε;».

Read More

And More