Δημήτρης Ουγγαρέζος-Γιώργος Καπουτζίδης: Μαλλιά, κουβάρια! Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν…

Μαλλιά-κουβάρια… Το τι έγινε σήμερα στο “Πρωινό” δεν λέγεται! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε αμπάριζα και βγήκε… Τι έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή; Ο Γιώργος Καπουτζίδης! Ναί, ναί όπως σου το λέω είναι λατρεμένη.

Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, Γιώργος και Δημήτρης, Δημήτρης και Γιώργος, είχαν κι έχουν μία σχέση… ψυχροπολεμική, την οποία απλούστατα όλοι οι υπόλοιποι δεν γνωρίζαμε και σήμερα; Έφτασε η στιγμή των αποκαλύψεων.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο “Πρωινό” έπαιξαν οι χθεσινοβραδινές συγκινητικές και αφυπνιστικές δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σχέση με το bulling, τις συμπεριφορές γονιών, παιδιών, δασκάλων…

Ε, τι ήταν ν ΄ακουστούν όλα αυτά στον αέρα του “Πρωινού”; Ο Δημήτρης έπαθε έκρηξη κι άρχισε ν ΄αποκαλύπτει πράγματα και θάματα, τα οποία η αλήθεια είναι πως θα συζητηθούν. Έτσι κι αλλιώς από το πρωί έχουν αρχίσει τ ΄όργανα!

“…Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, γιατί δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες… Δεν μπορεί αυτό που λες να μην κάνουν οι άλλοι, να το κάνεις εσύ.

Έχω κάνει Ougachallenge με τον Γιώργο Γεωργίου -μπορεί να είχαν ένα δικό τους θέμα, δεν με αφορά- δεν υπήρχε περίπτωση ο Γιώργος Γεωργίου να πει σε εμένα οτιδήποτε και αν εκτροχιαζόταν εγώ να το άφηνα -δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος- και έπεσαν πέντε μηνύματα, ένα στον Μπούτο, ένα στην Κατραβά, ένα στην αρχισυντάκτριά μας και ένα σε μένα. Όταν κάποιου εξαρτάται η θέση του από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς εσύ αυτή τη δύναμη; Κινδύνευσα εγώ και άλλοι άνθρωποι. Ζήτησε να μου γίνει παρατήρηση και να μην παίξει αυτό το πράγμα στον αέρα. Δεν δέχτηκα λογοκρισία από τον διευθυντή μου και δέχτηκα από τον Γιώργο Καπουτζίδη…”

 

 

 

Read More

And More