Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση για την κόντρα με τον Μάρκο Σεφερλή και οι απώλειες που του κόστισαν

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 15/1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για το νέο έτος και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την παιδική του ηλικία και τα σχολικά του χρόνια, για την δύσκολη απώλεια των γονιών του, για την κόντρα του με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για την αποχώρηση του Σταμάτη Din Dan Done από την ραδιοφωνική εκπομπή Mappes Show.

«Οι γονείς μου μου λείπουν πάρα πολύ, δεν περίμενα ότι θα μου λείπουν τόσο πολύ. Στην αρχή ξεκίνησαν να λέω φράσεις τους, φράσεις που κορόιδευα, μετά άρχισα να αναπολώ. Με πίεζε κάποιες φορές που οι γονείς μου ήταν πάνω μου γαντζωμένοι και τώρα μου λείπουν τρομερά. Ο μπαμπάς μου έφυγε πρώτος και νομίζω πως ήταν κουρασμένος, εκείνος το άφησε. Η μαμά μου έφυγε πολύ νωρίς και άδικα. Είδα όλα τα στάδια του καρκίνου. Όταν έγινε αυτό και πήγα στο νοσοκομείο που ήταν και δεν μπορούσε να μιλήσει και εκεί της είπα κάποια πράγματα και τώρα είμαι οκ. Τα καλά τους τα έχω μέσα μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η δύσκολη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή και η αποχώρηση του Σταμάτη από το Mappes Show

 

«Η συνεργασία μου με τον Μάρκο στην εκπομπή «Mega με μία» δεν ήταν μια κακή συνεργασία, ήταν μια κακή στιγμή. Τους δύο τελευταίους μήνες ήμουν πολύ πιεσμένος αλλά έπρεπε από επαγγελματισμό να κλείσω τη σεζόν. Τα χρόνια πέρασαν, καλό είναι να μην κρατάμε κακίες, μιλάμε, δεν έχω θέμα, δεν έχουμε ξαναβρεθεί τηλεοπτικά. Το τρελό σε αυτή την υπόθεση ήταν ότι εγώ ήμουν φανατικός με τον Σεφερλή και για αυτό όταν ξεκινήσαμε είχαμε βάλει μια νότα οι δυο μας. Τώρα είναι όλα καλά, δεν εκδικούμαι αλλά δεν ξεχνάω κιόλας. 

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Σταμάτη από το Mappes Show, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξήγησε: «Aποχώρησε μετά από 13 χρόνια που ήμασταν μαζί. Στο Mappes Show πάντα ήταν ο καθένας ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και ειδικά ο Σταμάτης, αλλά δεν το περίμενα. Φρίκαρε, δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο το ραδιόφωνο και νομίζω ότι ήθελε λίγο να ηρεμήσει γιατί όντως εμείς είμαστε μια εκπομπή που είμαστε πολύ βιωματική. Δεν έχω μιλήσει μαζί του.

Όταν έφυγε, εννοείται πως του έδωσα τον χρόνο του και ήμασταν χαρά και δεν έγινε κάτι. Του έδωσα τον χρόνο για να ηρεμήσει και μετά να μιλήσουμε, μπορεί να μην ήθελε σε εκείνη την φάση και μπορεί να του έφταιγα και εγώ κάπου χωρίς να έχει γίνει κάποια φασαρία. Προτεραιότητα ήταν να στήσουμε την εκπομπή, να δούμε τι θα γίνει, να πάει στην επόμενη φάση και να δούμε με ποια μορφή θα πήγαινε στην επόμενη φάση επειδή δεν θέλαμε να αντιγράψουμε τον εαυτό μας και να βρούμε τον επόμενο Σταμάτη. Συνειδητοποίησα λοιπόν μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, ότι με αυτό που έγινε απροειδοποίητα βρέθηκα σε μια πάρα πολύ δυσμενή θέση χωρίς λόγο. Στην αρχή της σεζόν, πριν από έναν ραδιομαραθώνιο, με έφερε σε μια πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου, να δω τι θα γίνει και δεν ήμουν έτοιμος να πάρω αυτές τις αποφάσεις».

«Με λίγα λόγια με ζόρισε πάρα πολύ και δεν είμαι σε φάση τώρα να μιλήσω καθόλου. Μόλις ηρεμήσω και συναρμολογήσω αυτό που έγινε θρύψαλα, δεν έχω κανένα θέμα να το συζητήσουμε. Τώρα δεν είμαι σε φάση. Τώρα πρέπει να μαζέψω και να σφουγγαρίσω τα νερά που έκανε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Η σχέση με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Η Ιλένια είναι η μεγαλύτερη σοβαρή σχέση που είχα. Είναι η οικογένειά μου, όταν έφυγε ο μπαμπάς της έκλαψα όσο δεν έκλαψα όταν έφυγαν οι δικοί μου, στους δικούς μου έκλαψα μετά. Ακόμα και αν σταματήσουμε να μιλάμε, ακόμα και αν πω κάτι που θα την πικράνει, ή το αντίθετο, πάντα θα είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Η Ιλένια είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα, χωρίς καμία δόση ερωτισμού», κατέληξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

Read More

And More