Site icon TLIFE

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο ΑΝΤ1, η Φαίη, το “Πρωινό” και το μεγάλο ερωτηματικό…

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τους Αντεννικούς και το πως ακριβώς μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αν κι έχει ενεργό συμβόλαιο με το κανάλι, δεν έχει… αντικείμενο, μιας και οι ιθύνοντες εκεί στο Μαρούσι, έχουν επιλέξει ο συγκεκριμένος παρουσιαστής, μαζί και με άλλους βεβαίως-βεβαίως, να κάθεται, να μην αποδεσμεύεται, φυσικά να πληρώνεται (λόγω συμβολαίου…) και να μην κάνει τίποτα.

Ναι, ακριβώς όπως το διαβάζεις λατρεμένη, μιας και στον ΑΝΤ1 έχουν αποκτήσει αίφνης – τουλάχιστον απ ΄ότι δείχνουν τα μέχρι τώρα τηλεοπτικά φαινόμενα -, άλλες προτεραιότητες και άλλα τηλεοπτικά “θέλω”!

Άβυσσος η ψυχή των τηλε-ανθρώπων…

Γιατί εννοείται πως ένα κανάλι έχει δικαίωμα ν ΄αλλάξει γνώμη και προτεραιότητες. Όμως, δεν καταλαβαίνω ,αλήθεια, τη λογική του να μην αξιοποιείς το συνεργάτη σου, αλλά παράλληλα και να μην τον αποδεσμεύεις, με αποτέλεσμα εσύ ο ίδιος να συντελείς στη τηλεοπτική απαξίωσή του.

Και σου το λέω αυτό, γιατί ο εν΄λόγω παρουσιαστής είχε προτάσεις που τον ενδιέφεραν και θα μπορούσε να εξετάσει για τη σεζόν 2018-2019, αλλά το κανάλι σου λέει δεν ήθελε να τον “χάσει” και παράλληλα; Δεν ήθελε και να τον βάλει και στην ενεργό δράση. Πάρε τ΄αυγό και κούρευτο…

Τελικά, με τα πολλά, οι Αντεννικοί είχαν την… μεγαλόπνοη ιδεά, να πουν και πάλι στο Δημήτρη Ουγγαρέζο να βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό”!

Τι να κάνει; Ότι έκανε ακριβώς πριν από έξι χρόνια… Να συμμετέχει στην ομάδα της εκπομπής, όχι ακριβώς στο πάνελ, ούτε φυσικά σε ρόλο συμπαρουσιαστή, αλλά κάτι σου λέει ανάμεσα…

Ούτε και οι ίδιοι ξέρουν… Ούτε κι ο ίδιος ξέρει…

Γι ΄αυτό και σου ξανά λέω, πάρε τ ΄αυγό και κούρευτο!

Και φυσικά εννοείται πως είναι απόλυτα λογικό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να μην τρελαίνεται στην ιδέα του να βρεθεί να κάνει ότι έκανε στη καριέρα του πριν από έξι χρόνια κι ενώ προσπαθεί να προχωρήσει παρακάτω…

Όπως και να ΄χει, μέχρι τώρα σε ότι αφορά στο Δημήτρη Ουγγαρέζο, όλα δείχνουν πως αν θέλει να βρίσκεται αυτό το χειμώνα μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες του ΑΝΤ1, η μοναδική διαθέσιμη θέση για ΄κείνον, βρίσκεται στο “Πρωινό”.

Και αν νομίζεις ότι τα προβλήματα σε σχέση με αυτή τη συνεργασία είναι μόνο αυτά, κάνεις λάθος.

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ… Υπάρχει επίσης ακόμα ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ποιο είναι αυτό; Αν κι εφόσον ο Δημήτρης πάει στο “Πρωινό” θέλει, δεν θέλει, – που δεν θέλει -, τι θα γίνει με το ραδιόφωνο;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη του, Ντιν-Νταν-Ντον, παρουσιάζουν στο “Ρυθμό” μία από τις πιο πετυχημένες, καθημερινές, πρωινές εκπομπές των ερτζιανών.

Ο “Ρυθμός” είναι επίσης του Ομίλου ΑΝΤ1, αλλά αυτό δεν λέει απαραίτητα και κάτι…

Γιατί αν ο Δημήτρης βρεθεί στο “Πρωινό”, θα πρέπει να καταστραφεί μία άκρως επιτυχημένη ζώνη, κάτι που είμαι σίγουρη, πως δεν θ ΄αρέσει και στους συντελεστές του συγκεκριμένου ραδιοφώνου.

Κάνω λάθος;

 

© 2024 tlife.gr