Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας του – «Έπρεπε να της τα πω όταν άκουγε»

Για τον θάνατο τον γονιών του, τους οποίους έχασε σε διάστημα μόλις έξι μηνών, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Στούντιο 4 το μεσημέρι της Δευτέρας 29/1.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως στον πατέρα του δεν πρόλαβε να πει όλα όσα ήθελε, σε αντίθεση με τη μητέρα του στην οποία τα είπε όλα λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα να πω όλα όσα ήθελα. Στη μητέρα μου, ήταν εκείνο το στάδιο του καρκίνου – τον κοιτάζουμε στα μάτια και τον αντιμετωπίζουμε – αυτό το πράγμα στον λιώνει τον άνθρωπό σου. Έφτασε στο σημείο η μητέρα μου που δε μπορούσε να επικοινωνήσει, μόνο μια κραυγή έβγαλε όταν με είδε. Εκεί έσκυψα στο αυτί της, και της είπα όλα όσα ήθελα να πω. Και πάλι δειλία ήταν, έπρεπε να της τα πω όταν άκουγε».

«Πρώτα έφυγε ο μπαμπάς μου, ήταν μεγάλος. Μετά από έξι μήνες έφυγε και η μαμά μου. Οι γονείς μου ήταν μαζί 45χρόνια…Η μάνα μου ήταν γατζωμένη από μένα, τελείως όμως. Δε με παίζανε στο σχολείο γιατί ήμουν άχρηστος στα αθλήματα και τροφαντός και πήγαινε και έκανε φασαρία στο σχολείο. Με έφερε πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Με ακολουθούσε όταν έβγαινα… Ήταν πονηρή παρεμβατική μάνα, όπως η κλασική Ελληνίδα μάνα, ήξερε πως να παρέμβει» είπε σε άλλο σημείο για τη μητέρα του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Read More

And More