Δημήτρης Ουγγαρέζος: Το ραντεβού του με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 έγινε. Ποιό είναι το μέλλον του στο κανάλι;

Μετά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το Γιώργο Λιάγκα, τη Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένα πρόσωπο του ΑΝΤ1, που μπορεί να βρίσκεται στο κανάλι, μπορεί να έχει συμβόλαιο σε ισχύ, όμως, μία θέση μπροστά από τις κάμερες του καναλιού δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, μιας και δεν υπάρχει – τουλάχιστον για την ώρα -, συγκεκριμένη απόφαση και συγκεκριμένο πρότζεκτ, που να φέρνει το παρουσιαστή και πάλι μπροστά από τα φώτα.

Ναι, η fresh τηλεοπτική σεζόν, η σεζόν 2018-2019 μπορεί να ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς ,όμως, το ρεπορτάζ  λέει, πως καμία απόφαση δεν έχει παρθεί για το Δημήτρη που να τον φέρνει και πάλι στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Σύμφωνα με το… παρασκήνιο τώρα, μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είχε καν βρεθεί με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Τζώρζτη Ποφάντη. Τα δεδομένα ,όμως, τις τελευταίες ημέρες άλλαξαν…

Γιατί του το λέω αυτό λατρεμένη; Γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, ο Δημήτρης τελικά βρέθηκε με τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα το ραντεβού τους λέει έγινε την περασμένη Παρασκευή, διήρκησε αρκετή ώρα και ήταν σε φιλικό κλίμα.

Κι από την άλλη μεριά ,όμως, αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Βλέπεις, μπορεί ο ΑΝΤ1 να δεσμεύει με συμβόλαιο το Δημήτρη, μπορεί να μην θέλει να τον αποδεσμεύσει ,όμως, την ίδια ώρα δεν έχει και κάποιο συγκεκριμένο πρότζεκτ στο οποίο να μπορεί να τον βάλει.

Κι αυτό γιατί; Γιατί όπως όλοι ξέρουμε κι όπως ανακοινώθηκε και το κανάλι, στους δέκτες μας θα επιστρέψει δριμύτερο το “Nomads” κι αυτό σημαίνει πως για το πρώτο μισό της σεζόν, ο προυπολογισμός του ΑΝΤ1 θα είναι πιο περιορισμένος και δεν θα υπάρχει μεγάλη τηλεοπτική ευελιξία.

Με άλλα λόγια; Κι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα Αντεννικά πρόσωπα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός τηλεοπτικού κάδρου, υπάρχει πιθανότητα να βγουν στο τηλεοπτικό αέρα από Γενάρη και μετά και σε καμία περίπτωση νωρίτερα.

Εκτός συγκλονιστικού τηλεοπτικού απροόπτου βεβαίως-βεβαίως…

 

Read More

And More