Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Υπήρξαν παρουσιαστές που προσέγγισαν την τραγωδία σωστά και άλλοι που το γύρισαν γύρω από τον εαυτό τους»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση και εκεί τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε το πώς η ελληνική τηλεόραση προσέγγισε την τραγωδία στα Τέμπη.

«Η τηλεόραση αποδεικνύει, καλώς ή κακώς τον χαρακτήρα της και το σημείο που έχει φτάσει. Η τηλεόραση δυστυχώς έχει γίνει πολύ αυτοαναφορική στις μέρες μας. Υπήρχαν οι άνθρωποι που αντιμετώπισαν την τραγωδία στα Τέμπη με μέτρο και με σεβασμό και άλλοι που το γύρισαν γύρω από τον εαυτό τους.

Δεν είναι η ώρα να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον. Είναι η ώρα να ευθυγραμμιστούμε στο να αποδοθούν οι ευθύνες και να αλλάξουμε ό,τι οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Τα τηλεοπτικά να τα πούμε άλλοι στιγμή. Μπορούμε να αναβάλλουμε να συζητήσουμε τα τηλεοπτικά και να κάνουμε την πλάκα μας, να κάνουμε όσο πρέπει για να διεκπεραιώσουμε τη δουλειά μας» τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Open Weekend:

 

Read More

And More