Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Σταμούλη, μετά τα ειρωνικά σχόλια στο Πρωινό

Πριν από μερικές ημέρες, η εκπομπή “Πρωινό” είχε φιλοξενήσει μία συνέντευξη του πρώην παίκτη του Survivor, Κρις Σταμούλη. Μετά το τέλος του βίντεο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια, τα οποία ενόχλησαν και προσέβαλαν τον δικηγόρο, όπως αποκάλυψε καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα“.

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να επανορθώσει, ζητώντας δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Σταμούλη για τα λεγόμενά του.

“Προσπαθώ να βρω το θάρρος να μιλήσω. Είδα τον Κρις το Σάββατο που βγήκε στη Σίσσυ και δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο, δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά, όχι για να δυσαρεστούμε κανέναν ούτε να τον στενοχωρούμε. Το παιδί στενοχωρήθηκε, του ζητώ συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση.

Θα μπορούσα να πω επιχειρήματα αλλά δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Άπαξ και στενοχωρήθηκε εγώ οφείλω να του πω συγγνώμη. Ήθελα να το κάνω από εδώ και όχι από το ραδιόφωνο ή τα social media, γιατί, όπως το είπα από εδώ, από εδώ ήθελα να το μαζέψω. Ένα αστείο είναι αστείο και για τις δύο πλευρές, όταν η άλλη πλευρά δεν το εκλαμβάνει ως αστείο δεν είναι”, ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δες το βίντεο:

Read More

And More