Δημήτρης Πανόπουλος για Ναταλία Γερμανού: «Είναι δύσκολη και απαιτητική – Στην προσωπική της ζωή ίσως είναι πιο χαλαρή»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «I Love ΣουΚου» και στον Αλέξανδρο Ρούτα. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού αλλά και το πως είναι η συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

«Είναι τρίτη χρονιά και έχει παγιωθεί. Νιώθω ότι πλέον έχουμε χημεία και στον αέρα γιατί -για να μην σου πω ψέματα την πρώτη χρονιά εξαιτίας μου και επειδή δεν μπορούσα να εγκληματιστώ σε αυτό το καινούριο πράγμα- δεν ήταν το ίδιο. Πλέον, όμως, νομίζω ότι πατάμε πολύ γερά και πάμε πολύ καλά.

Έχω δει την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, μου αρέσει. Κοιτάζουμε την τηλεθέαση γιατί από εκεί μετριέται η δουλειά μας και δεν το κάνουμε για κάποιο άγχος πρωτιάς, δεν έχουμε τέτοια ματαιοδοξία, το κάνουμε από επαγγελματισμό και θέλουμε να βλέπουμε τι έχει αντίκρισμα και τι μπορεί να χρειάζεται βελτίωση» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Πώς θα χαρακτήριζε ως άνθρωπο την Ναταλία Γερμανού; «Είναι δύσκολη, απαιτητική αλλά στο τέλος δοτική. Ίσως στην προσωπική της ζωή είναι πιο χαλαρή. Στην δουλειά όμως είναι απαιτητική και καλά κάνει γιατί όταν έχεις μία ομάδα 15 ανθρώπων γύρω σου και αυτό που πουλάει πρώτα από όλα ο σταθμός είναι το brandname είναι η Ναταλία Γερμανού, ξέρεις ότι εκτός του ότι θα κριθείς για τη δική σου δουλειά θα κριθείς και για το αποτέλεσμα της δουλειάς άλλων 15 ανθρώπων. Άρα, την επιτυχία μπορεί να την καρπωθούν όλου και την αποτυχία πρώτη από όλους η Ναταλία.

Read More

And More