Δημήτρης Πανόπουλος για Ναταλία Γερμανού: «Είναι δύσκολος άνθρωπος, χρειάζεται δύο για να χορέψεις τανγκό»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος έκανε νέες δηλώσεις για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και στη Χαρά Μπουτσικάκη. (δες εδώ τι είχε πει μια μέρα νωρίτερα ο Δημήτρης Πανόπουλος)

«Από επιλογή βρίσκομαι τρίτο χρόνο σε αυτή την εκπομπή, που σημαίνει πως οτιδήποτε συνέβαινε ήταν διαχειρίσιμο. Αν είχαμε ξεπεράσει όρια, θα το είχατε μάθει ή θα το είχατε καταλάβει ότι εκ του αποτελέσματος κάτι δεν τράβηξε. Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό ότι τα συζητάμε αυτά και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις ενώ η συνεργασία είναι σε εξέλιξη.

Γιατί συνήθως περιμένουμε τελειώσει μία συνεργασία για να θυμηθούμε αν ήταν καλή ή κακή. Οπότε είναι σημαντικό και το θάρρος της Ναταλίας να αναγνωρίσει ότι ήταν σκληρή και να κάνουμε όλη αυτή την κουβέντα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Πσνόπουλος.

«Επειδή αυτό μπορεί να υποδηλώσει αποδοχή ανεπάρκειας δικής μου και βάζω έναν αστερίσκο. Καλός για αυτό που περίμεναν ενδεχομένως σε αυτήν την εκπομπή, μπορεί και να ισχύει γιατί έφυγα από την ενημέρωση και πήγα να κάνω ψυχαγωγία και ήταν εντελώς πρωτόγνωρο. Επίσης, το έχω ξαναπεί χρειάζεται δύο για να χορέψεις τανγκό, δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας. Το σημαντικότερο είναι ότι με τον χρόνο, την υπομονή και την επιμονή όλων -όχι μόνο των δυο μας, υπάρχει μια ομάδα γύρω-γύρω που ζει μέσα σε αυτό- και εγώ έχω γίνει μέλος της ομάδας και η συνεργασία έχει γίνει καλή και μπορούμε και τα φέρνουμε όλα εις πέρας. Μπορούμε να διαχειριστούμε ενημερωτικά θέματα και πολύ ψυχαγωγικά και να τα ευχαριστηθούμε» συνέχισε ο Δημήτρης Πανόπουλος και πρόσθεσε:

«Μπορώ να σας πω αν η Ναταλία είναι δύσκολη στη συνεργασία, αν έχει φερθεί σκληρά. Το μόνο που δεν μπορώ να αμφισβητήσω σε καμία περίπτωση ότι είναι μία πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και μόνο το γεγονός ότι είμαι δίπλα της, είναι ένα σχολείο και μαθαίνω πράγματα. Όλες οι συνεργασίες είναι δύσκολες αλλιώς θα ήταν χόμπι και δεν θα πληρωνόμασταν. Είναι απαιτητικός και δύσκολος άνθρωπος, δεν ξέρω αν είναι ο πιο δύσκολος άνθρωπος του κόσμου. Δεν θα μου βάλετε λόγια.

Δεν είναι κακό όμως αν είναι εντός ορίων προσωπικών. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Δεν έχω έπαρση ούτε τίποτα, ξέρω τη δουλειά που έκανα, την έκανα πάρα πολύ καλά. Δεν έχω και καμία ανησυχία για το αν θα δουλεύω. Ξέρω ότι αν αύριο χρειαστεί, μπορώ να δουλέψω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον όγκο της δουλειάς ούτε με την πίεση. Είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Η δυσκολία ήταν στο κάτι καινούργιο».

Read More

And More