Δημήτρης Πανόπουλος: Η αποκάλυψη για τον Στέφανο Κασσελάκη – «Ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή και έτσι το συζητήσαμε»

Τον Δημήτρη Πανόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την απόφασή του μα περάσει την προκριματική διαδικασία για τις Ευρωεκλογές μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη γνωριμία του με τον Στέφανου Κασσελάκη.

«Έχω βρει ένα κόμμα στο οποίο μπορώ να ταυτιστώ σε πολλά πράγματα, ο ίδιος ο Στέφανος έχει δώσει ένα όραμα, οπότε απλά ακολουθώ το όραμα του Στέφανου για την επόμενη ημέρα. Αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα σωστά, ο Στέφανος ήρθε καλεσμένος στην εκπομπή και έτσι το συζητήσαμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Και συνέχισε: «Εγώ και ο Δημήτρης Παπανώτας δεν είμαστε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στην προκριματική διαδικασία για να μπούμε σε αυτό το ψηφοδέλτιο, άρα αυτή τη στιγμή δεν με αγχώνει αν υπάρχει κάποιος στο ψηφοδέλτιο σε θέμα ανταγωνισμού ή σύγκρισης».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασε: «Οτιδήποτε μας πάει πίσω, οτιδήποτε είναι προσβλητικό για ανθρώπους, είναι ενάντια σε εμένα. Αν θες να κατηγοριοποιείς κάποιους βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού και να χρησιμοποιείς και στερεοτυπικές εκφράσεις, οι οποίες είναι απίστευτα προσβλητικές, δεν έχει καμία θέση στη ζωή μου».

Τέλος ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε: «Η Ναταλία Γερμανού μου είχε πει από την αρχή ότι είναι μαζί μου και με στηρίζει». 

Read More

And More