Δημήτρης Παπανώτας για Έλενα Χριστοπούλου: «Κακώς το παίρνει προσωπικά, εγώ είμαι δημοσιογράφος κι εκείνη έχει μοντελάδικο»

Στο πρόσφατο “παράπονο” που εξέφρασε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram η Έλενα Χριστοπούλου για τον Δημήτρη Παπανώτα αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα.

«Εγώ απλώς σχολίασα το ύφος της ανάρτησής της. Δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει κατατρεγμένη η κοπέλα, δικαίωμά της είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κατ’ αρχάς, δεν είμαστε συνάδελφοι: εγώ είμαι δημοσιογράφος κι εκείνη κάνει δημόσιες σχέσεις και έχει μοντελάδικο. Δεν έχουν καμία σχέση οι δουλειές μας», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας για την τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου.

«Κακώς το παίρνει προσωπικά. Όταν κάνει επιτυχία το προϊόν που μανατζάρεις, λέγεσαι «καλός μάνατζερ». Καλό θα ήταν να μάθει η πιάτσα ότι οι απόψεις των δημοσιογράφων είναι για να βελτιώνονται και όχι για να λιθοβολούνται», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος στη συνέχεια.

Read More

And More