Δημήτρης Παπανώτας για Νίκο Μουτσινά: «Μέχρι να βγει μπροστά ήταν μεγαλόψυχος; Ας ρωτήσουμε τη Μαρία Ηλιάκη»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη στον Γιώργο Λιάγκα και την αναφορά στη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και όσα τους έχουν απομακρύνει, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τον παρουσιαστή λέγοντας,

«Πάντως ο Νίκος Μουτσινάς, στο κομμάτι της δουλειάς, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν κρατάει κακίες και κρατούμενα. Εγώ έχει τύχει να πει κάτι και να του πω αυτό που είπες δεν είναι ωραίο… το προσπερνάμε, μετά θα μου στείλει ένα μήνυμα για καλημέρα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατάει κρατούμενα και κάνει λίστες είσαι εχθρός μου, είσαι φίλος μου».

Στο σημείο αυτό, ο Δημήτρης Παπανώτας διέκοψε την παρουσιάστρια λέγοντας,«Μισό λεπτό Σταματίνα μου, γιατί η πορεία μου στην τηλεόραση είναι τεράστια. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν φόνο για να βγουν μπροστά, φόνο με τα ίδια τους τα χέρια, γυμνά χέρια κιόλας χωρίς γάντι και όταν βγουν μπροστά είναι μεγαλόψυχοι. Αλλά πρέπει να βγουν μπροστά πρώτα. Μέχρι να βγουν μπροστά, μη βρεθείς στον δρόμο τους.

Δεν το λέω για τον Νίκο, το λέω γενικά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Επομένως, δεν μου λέει τίποτα ότι είναι μεγαλόψυχος τώρα. Μέχρι να βγει μπροστά ήτανε; Στις πρώτες συνεργασίες ήτανε»;

«Δεν το ξέρω», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας συμπλήρωσε: «Ούτε κι εγώ. Ας ρωτήσουμε τη Μαρία».

Read More

And More