Site icon TLIFE

Δημήτρης Παπανώτας: «Γράφετε αηδίες» – Η έντονη ενόχληση στα δημοσιεύματα για την ηλικία του

Ξέσπασε η Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day με αφορμή τις αναζητήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο με το όνομά του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε στα σχόλια για την ηλικία του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά αν είχε κλείσει τα 62, όπως γράφουν, θα είχε βγει στη σύνταξη. 

«Στις μηχανές αναζήτησης έπεσε το μάτι μου στο “Παπανώτας ηλικία” και λέω για να πατήσω να δω. Ο ένας με λέει 64, ο άλλος 67. Αν είχα κλείσει τα 62 θα είχε βγει στη σύνταξη. Τόσο απλό….

Πάρτε με τηλέφωνο να με ρωτήσετε όσοι θέλετε. Γράφετε αηδίες. Μα 67 ρε συ…» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να του ζητά να δείξει στην κάμερα την ταυτότητά του.

Αφορμή για τα σχόλια περί ηλικίας στάθηκαν τα δημοσιεύματα για τις πλαστικές επεμβάσεις των Ελλήνων και τους Έλληνες celebrities οι οποίοι εχουν προχωρήσει σε αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση. 

© 2025 tlife.gr