Δημήτρης Παπανώτας σε Γιώργο Λιάγκα: «Έχεις πάρει εσύ τον άνθρωπο που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει στο Happy Day»

Καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την προεκλογική περίοδο, τις πολιτικές του τοποθετήσεις αλλά και το ενδεχόμενο απουσίας του από το Happy Day σε πιθανή εκλογή του.

«Εάν εκλεγείς Ευρωβουλευτής και σε ρωτήσει η Σταματίνα ότι η “απουσία σου είναι πολύ μεγάλη και για του χρόνου, ποιον να βάλω στη θέση σου;» ρώτησε τον Δημήτρη Παπανώτα ο Γιώργος Λιάγκας. 

«Εγώ είμαι στρατευμένος της Αριστεράς από μικρός, δεν είναι αυτοσκοπός μου, σώνει και καλά να εκλεγώ. Η στρατευμένη της Αριστερά είναι μπροστά ή μετόπισθεν ανάλογα τις ανάγκες, κάτι θα προσφέρω, μικρό ή μεγάλο, αυτό που μπορώ», τοποθετήθηκε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Όσο για τον αντικαταστάτη που θα ήθελε να δει σε πιθανή αποχώρησή του από το Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Έχεις πάρει εσύ τον άνθρωπο που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει και το έχει κάνει στο παρελθόν σε ραδιοφωνικές εκπομπές. Αυτός είναι ο Βαγγέλης Περρής», απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας. 

Read More

And More