Δημήτρης Πετρόπουλος για «Πάρα Πέντε»: «Δύο χρόνια που γυριζόταν, δεν με καλούσαν στις συναντήσεις τους οι πέντε»

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή του reunion της σειράς Παρά Πέντε.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά ως τον «πρωθυπουργός της χώρας», εξέφρασε το παράπονό του για την περίοδο των γυρισμάτων και τον τρόπο με τον οποίο προβλήθηκε στα media το καστ της σειράς. 

«Δύο χρόνια που γυριζόταν το Παρά Πέντε δεν είχα συμπεριληφθεί στις συναντήσεις των πέντε. Δεν ήμουν μέρος του πακέτου. Είχαν περάσει φωτογραφίσεις, αφιερώματα, όπου αν θυμάμαι καλά, υπήρχε η παρουσία της άλλη πλευράς, δηλαδή των “κακών” αλλά εγώ δεν συμπεριλαμβανόμουν», είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Σχετικά με το reunion της σειράς που ετοιμάζεται, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Καπουτζίδης για το reunion».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164