Δημήτρης Πετρόπουλος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η απολογία του μού φάνηκε εξαιρετικά ισχνή»

Στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πετρόπουλος τον οποίο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το απόγευμα της Τετάρτης 11/1 στο θέατρο Νέος Ακάδημος όπου βρέθηκε με αφορμή την κοπή πίτας για τη θεατρική παράσταση “Ποντικοπαγίδα”.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος χαρακτήρισε την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη “ισχνή” ενώ αποκάλυψε πως είναι και ο μοναδικός Έλληνας ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

«Επειδή τυχαίνει να είμαι νομικός, δε μπορώ να αντιμετωπίζω απερίσκεπτα τέτοια πράγματα, έτσι φανταχτερά και ρηχά. Δεν είναι ωραίο. Μου φάνηκε, εκ πρώτη όψεως εξαιρετικά ισχνή. Περίμενα ένας άνθρωπος τόσο ταλαντούχος σαν ηθοποιός, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα που του χρεώνουν, να μπορεί να το αναπτύξει με έναν τρόπο πιο εμπνευσμένο» είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Όσο για τον ρόλο του ως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ταινία του Παντελή Βούλγαρη ανέφερε: «Πράγματι, είμαι ο μοναδικός Έλληνας ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Συνέβη στο Happy Day, την εποχή που ήμουν 20 ετών, μαθητής στη δραματική σχολή ακόμη. Το Happy Day γυρίστηκε στη Μακρόνησο και για μένα είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του Βούλγαρη».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More