Δημήτρης Σαμόλης: «Η σχέση με τον πατέρα μου έχει πολλές προκλήσεις, έχω δεχθεί bullying ως παιδί»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Σαμόλης στην εκπομπή «Fay’s time» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στη θεατρική παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας», μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, το bullying που είχε δεχτεί στην παιδική ηλικία, αλλά και τον πρόσφατο γάμο της συναδέλφου του Δήμητρας Ματσούκα στον οποίο ήταν παρών.

«Η σχέση με τον πατέρα μου έχει πολλές προκλήσεις. Όσο περνάει ο καιρός λειαίνονται οι γωνίες αυτής της σχέσης. Είμαστε πολύ καλύτερα. Ο πατέρας για ένα αγόρι είναι πάντα το πρότυπο. Εκεί έρχονται πολλές συγκρούσεις. Πάμε όμως όλο και καλύτερα» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης για τη σχέση με τον πατέρα του.

«Ως παιδί δεν έπαιζα μπάλα. Έκανα παρέα με κορίτσια, αυτό για τα υπόλοιπα παιδιά ήταν περίεργο, οπότε στη γειτονιά είχα υποστεί εκφοβισμό. Έχει να κάνει με το πως θα το αντιμετωπίσεις. Εγώ έβγαλα μια άμυνα κι έγινα σκληρό παιδί για να μη τους είναι εύκολο να μου κάνουν επίθεση. Είχα παγώσει τόσο πολύ τα συναισθήματά μου, ώστε να μη δείξω ότι με πειράζουν, Φυσικά και μου έμεινε τραύμα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν λαμπροί επιστήμονες, ψυχοθεραπευτές.

Οι γονείς μου δεν ήθελαν καθόλου να γίνω ηθοποιός. Ξεκίνησα από τη “Μελωδία της ευτυχίας” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο πατέρας μου ήταν κάθετος, η μητέρα μου με βοήθησε σε αυτό. Ένιωθα ότι θέλω να ανέβω στη σκηνή για να πάρω την προσοχή και την αγάπη που ένιωθα ότι μου λείπει.

Σκεφτόμουν μέσα μου ότι, “μπορεί τώρα να με βρίζετε αλλά κάποτε θα με χειροκροτάτε και θα με αγαπήσετε”. Οι γονείς μου σε κάποιες φάσεις έχουν καταλάβει τα λάθη τους, σε κάποιες άλλες με θεωρούν υπερβολικό. Τα παιδιά θεωρώ ότι ποτέ δεν είναι υπερβολικά» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Στη “Μελωδία την ευτυχίας” πήγα κρυφά από τον μπαμπά μου με την μητέρα και την αδερφή μου. Όταν τελικά με πήραν και το έμαθε ο μπαμπάς μου, δεν το πήρε καθόλου καλά. Έλεγε στη μητέρα μου, “που τον τρέχεις, θα τον κάνεις σαν τα μούτρα σου”. Τελικά μια χαρά μούτρα έχω και μια χαρά πήγαν όλα» είπε ακόμα ο Δημήτρης Σαμόλης.

Τέλος, ο Δημήτρης Σαμόλης ανέφερε, «Το παντρέψαμε το κορίτσι. Ήμασταν λίγο φειδωλοί στον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε γιατί και η Δήμητρα ήθελε να το κρατήσει σε πιο χαμηλό προφίλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά. Τους γνωρίζω και τους δυο, και το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Είναι πολύ όμορφο να είσαι παρών σε μια τέτοια στιγμή δυο ανθρώπων που αγαπιούνται τόσο πολύ».

Read More

And More