Δημήτρης Σκαρμούτσος: “Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους”

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα” και μίλησε για τα μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στο χώρο της εστίασης σχετικά με τον περιορισμό των κρουσμάτων του κορονοϊού. Ο γνωστός σεφ ανέφερε ότι έχει εμβολιαστεί, όμως τόνισε ότι δεν νιώθει ασφαλής στην κουζίνα, όταν υπάρχουν ανεμβολίαστοι συνάδελφοι. 

“Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με τις μάσκες και τα άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό, αρά είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο προς όφελός μας. Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συνάδελφους και από πολίτες. Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους μου. Είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας”, ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Στη συνέχεια, ο γνωστός σεφ πρόσθεσε: “Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μπορούν να παροτρύνουμε. Στις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπουμε μεγάλο κύμα στην εστίαση που αρχίζουν κάνουν ραντεβού, καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά όταν ένας εργαζόμενος σου λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More