Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έχασα 20 κιλά γιατί φοβόμουν μη πάθω εγκεφαλικό»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο δημοφιλής σεφ εξέφρασε την ανησυχία και το άγχος που είχε όλο το διάστημα της περσινής περιόδου με το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης λόγω της πανδημίας και εξήγησε για ποιους λόγους είχε τόσο μεγάλη πίεση.

«Έχασα καμιά 20αρια κιλά, γιατί φοβήθηκα μη πάθω εγκεφαλικό. Λόγω δουλειάς, στεναχώριας… Η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Είχαμε μεγάλη απώλεια και εμείς και οι εργαζόμενοι. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμενα να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση, ξαφνικά βρεθήκαν χωρίς να έχουν τίποτα, οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος…

Πέρασα μεγάλη πίεση, γιατί δεν ήξερα που θα πάει όλο αυτό το πράγμα συν όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς. Δείχνω κουλ… Μεγαλώσαμε σε μια γενιά που μας έλεγαν να μη δείχνουμε τα συναισθήματά μας. Το κουβαλάω αυτό το πράγμα, να μη δείχνω κάτι παρά το γεγονός ότι το έχω μέσα μου και το παλεύω» τόνισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Δες όσα είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην εκπομπή της ΕΡΤ:

 

Read More

And More