Δημήτρης Σκουλός: «Έφαγα “ξύλο” στο ξεκίνημα του GNTM, έριχναν κατάρες στο παιδάκι μου»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας του με το GNTM.

Ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM

«Ήταν ξαφνικό (…) στην αρχή απογοητεύτηκα  μετά από μια μέρα, το ξεπέρασα. Δεν εξαρτώμαι εγώ από την τηλεόραση. Δεν είναι η δουλειά μου, δεν το παίρνω προσωπικά.

Στην δουλειά μου, κάθε πελάτη που φωτογράφιζα δεν τον έκανα και πελάτη μου (μόνιμο), έχω μάθει την απόρριψη. Ξέρω πως ότι αρχίζει μετά από 1,2,3,4 χρόνια θα τελειώσει», είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM και την λήξη της συνεργασίας τους.

«Έριχναν κατάρες στο παιδάκι μου»

Για την πρώτη σεζόν του GNTM, ο γνωστός φωτογράφος ανέφερε πως δέχτηκε «πόλεμο» στα social media μέσα από μια άτυχη τηλεοπτική του στιγμή.

«Έφαγα “ξύλο” στην αρχή του GNTM. Έριχναν κατάρες για το παιδί μου, για ένα μήνα ολόκληρο, κατάρες για το παιδάκι μου. Να αρρωστήσει, να πεθάνει το παιδάκι μου», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός: «Είπα σε ένα κορίτσι του GNTM ότι δεν την έβρισκα όμορφη και συμπαθητική. Όταν λες όμως σε κάποιον ότι δεν είναι όμορφος, δεν τον λες άσχημο. Αυτά είναι πολλά λάθη, είναι τα λάθη του πρωτάρη και δεν ξέρω αν είναι και λάθη για τα παίρνει η τηλεόραση αυτά».

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου για το εάν η παραγωγή του GNTM δεν προστάτεψε τον Δημήτρη Σκουλό, ο φωτογράφος απάντησε: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, πρέπει να γίνει τώρα; Θα μπορούσε να είχε κοπεί», απάντησε καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Read More

And More