Δημήτρης Σκουλός: «Έχω δει πολλή αλαζονεία, οι ηθοποιοί έχουν γίνει παρουσιαστές, είναι το νέο influencing»

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» την Κυριακή 28/4.

Ο γνωστός φωτογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, τις κόρες του αλλά και τη σύζυγό του ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Είμαι full time κοριτσομπαμπάς. Τρεις γυναίκες και η Cookie, το μαλτεζάκι μας. Μου λένε “άρχοντας είσαι” και λέω “τι λες παιδί μου δουλάρα είμαι”. Η γυναίκα μου είναι αυτή που φροντίζει τα παιδιά όταν λείπω. Στην ηλικία που είμαι κατάλαβα ότι γεννήθηκα για να είμαι μπαμπάς. Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τα παιδιά μου, δεν κάνω κάτι άλλο, λίγο αθλητισμό κάνω και όλο το υπόλοιπο είναι για τα παιδιά μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Πολλές φορές λένε ότι η ζωή δεν σταματάει όταν κάνεις παιδιά αλλά από το πρωί που ξυπνάω μέχρι που κοιμάμαι ο νους μου είναι στην οικογένειά μου. Οι προκλήσεις για ένα ζευγάρι μετά από ένα παιδί είναι καθημερινές. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι όλη την ημέρα από πάνω. Με την Τζέλα είμαστε 20 χρόνια. Είναι η γυναίκα μου, το κορίτσι μου, η φίλη μου, το στήριγμά μου, το λιμάνι μου, ο άνθρωπός μου», συμπλήρωσε ο φωτογράφος.

Στην ερώτηση για το αν χάνεται ο ρομαντισμός στο ζευγάρι μετά από χρόνια, ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Ναι και όχι. Η σωστή απάντηση είναι ότι “το ζευγάρι πρέπει να βρίσκει χρόνο και όλες αυτές τις βλακειούλες από ανθρώπους που δεν έχουν 2-3 παιδιά ή έχουν πέντε νταντάδες. Εγώ που το μεγαλώνω εγώ και η γυναίκα μου ναι βρίσκουμε χρόνο αλλά είναι περιορισμένος».

Με αφορμή την παρουσία του στην τηλεόραση τόνισε ότι έχει συναντήσει πολλή αλαζονεία στον χώρο λέγοντας: «Προσπάθησα να δείξω στις κόρες μου ότι η τηλεόραση είναι ένα μέρος της δουλειάς μου και τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι καλύτερος επειδή είμαι μπροστά από μία κάμερα. Έχω δει πολλή αλαζονεία. Οι ηθοποιοί έχουν γίνει τραγουδιστές, παρουσιαστές, οι ηθοποιοί είναι το νέο influencing».

Read More

And More