Δημήτρης Σούρας: Η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και το πρόβλημα με την αποτέφρωση

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο Δημήτρης Σούρας.

Η ψυχίατρος στενός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα που υπήρξε με την αποτέφρωση, αλλά και την κηδεία που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 21/9.

Ο Δημήτρης Σούρας δήλωσε χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα Μελέτη: «Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κηδεία ήταν ότι η Μάρθα δεν ήθελε να ταφεί, ήθελε να καεί. Άφησε ένα γράμμα ιδιόχειρο το οποίο έγραφε ότι ήθελε να καεί. Όταν έγινε αυτό το χαρτί, κανείς δεν ήξερε ότι έπρεπε να πάει σε συμβολαιογράφο. Δεν ήταν θέμα οικονομικό, ήταν θέμα ταφής ή μη ταφής. Το άφησε στην Ντόρα λοιπόν, εκείνοι όμως ήθελαν να είναι υπογεγραμμένο ή να υπάρχουν συγγενείς πρώτου βαθμού να το υπογράψουν, δεν υπάρχουν όμως γιατί έχουν πεθάνει.

«Η Ντόρα ήταν κάθετη και εγώ είμαι. Τελικά λύθηκε το θέμα με την παρέμβαση των ανθρώπων εκεί. Η Ντόρα Δούμα θα υπογράψει ένα χαρτί ότι αναγνωρίζει τα γράμματα της Μάρθας, θα υπογράψει ένα χαρτί πως δεν υπάρχουν γονείς και αδέλφια. Αύριο 12 η ώρα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία και μετά θα γίνει αποτέφρωση», κατέληξε ο Δημήτρης Σούρας.

Read More

And More