Δημήτρης Σταρόβας: «Δε μπορώ την υπερβολή με το body shaming, τα πάμε όλα στα άκρα και χάνεται η αλήθεια, όπως στο metoo»

Για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση με την κόρη του αλλά και τα παραπάνω κιλά που έχει, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

«Για όλο μου το περιβάλλον, ήταν πολύ δύσκολα γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 1,5 έτους. Η μητέρα μου, με μεγάλωσε μόνη της κάνοντας τρεις δουλειές… Εγώ μεγάλωσα σαν πασάς. σαν βασιλόπουλο, με ό,τι παιχνίδια ήθελα. Στερούνταν και η μητέρα και η γιαγιά μου τα πάντα, σε σημείο που δεν τρώγανε, για να έχω εγώ ό,τι θέλω.

Κάποια στιγμή, νόμιζα ότι είναι πρόβλημα να έχει πατέρα κανείς. Κάπου εκεί στα 5, παίζαμε με έναν φίλο μου και έρχεται ο πατέρας του, τον πιάνει από το αυτί, του δίνει και μια στον πωπό και τον πήρε να πάνε σπίτι. Γύρισα σπίτι μου και λέω στη μαμά μου, “δε πιστεύω να έρθει κανείς να μας το χαλάσει”. Το θεωρούσα μειονέκτημα για κάποιο διάστημα.

Το είχα αποδεχτεί ότι δεν είχα πατέρα, αλλά, δεν ήταν εύκολο. Η μάνα μου σκέψου, όταν πήγε στη Θεσσαλονίκη με εμένα μωρό, μαζεύανε υπογραφές για να τη διώξουν γιατί τη θεωρούσαν την “πόρνη με το εξώγαμο”. Ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα, δεν ήταν όπως τώρα.

Αργότερα ξαναέφτιαξε τη ζωή της, παντρεύτηκε τον Σταρόβα, πέθανε ο Σταρόβας και μετά ήταν μόνη της. Την ξαναπάντρεψα στα 65 της με το ζόρι για να έχει παρέα. Το χάρηκε όμως» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας

«Αγχώθηκα να μην κάνω τα ίδια λάθη με την κόρη μου. Με την μητέρα της κόρης μου χώρισα όταν ήταν μηνών. Θεωρώ λάθος να μένεις σε μια σχέση όταν δεν μπορείς να συνυπάρξεις με τον άλλον. Τα παιδιά εισπράττουν το αρνητικό κλίμα. Κι εγώ πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος σχέσεις – έχω παραδείγματα άπειρα στη ζωή μου – που λένε ότι θα μείνουν μαζί για το παιδί ή τον περίγυρο, που το θεωρώ γελοίο…

Η κόρη μου τώρα είναι στην εφηβεία, δε μου μιλάει, έχουμε διάφορα… Θα ήθελα να είμαστε πολύ πιο κοντά» είπε σε άλλο σημείο ο γνωστός καλλιτέχνης. 

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε και για τα παραπάνω κιλά που έχει λέγοντας: «Είναι άλλο να είσαι σωματικά ευκατάστατος και λιπαρά διακοσμημένος στα 40, άλλο στα 50, άλλο στα 60, Εγώ έκανα το χρέος μου με τη σύντροφό μου που είναι γυμνάστρια, και το έχω πει, της έβαλα 15 κιλά γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Πέρα από την πλάκα, το να χάσω κιλά πρέπει να το κάνω αλλά είμαι και τυχερός γιατί πηγαίνω και κάνω εξετάσεις και δεν έχω τίποτα».

Για τη συζήτηση που γίνεται γύρω από το body shaming, ο Δημήτρης Σταρόβας, ανέφερε: «Είμαι ανοιχτός στα πάντα αλλά δε μπορώ την υπερβολή. Όπως έγινε και με το metoo, τα πάμε όλα στα άκρα και χάνεται η αλήθεια μου. Από μικρός έκανα πολλές αθλητικές δραστηριότητες, και ξαφνικά, από εκεί που κοπανιόμουν όλη μέρα στα βουνά, βρέθηκα σε ένα στούντιο κλεισμένος όλη μέρα. Σταμάτησα τη γυμναστική και άρχισα να βάζω κιλά».

Read More

And More