Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό!»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επιλογές που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν έχει σκεφτεί να αλλάξει προσανατολισμό, τονίζοντας πώς συνήθως αυτόν τον όρο τον χρησιμοποιούμε σχετικά με τη σεξουαλικότητα. Αν και εκείνη αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό κομμάτι!

«Δεν ξέρω αν έχω σκεφτεί να αλλάξω σεξουαλικό προσανατολισμό! Με “βολεύει” και το “εκμεταλλεύομαι” όλα αυτά τα χρόνια γιατί αυτό το περσόνα – πασπαρτού που μπαίνει παντού. Αφού ξεκαθαρίσω πως εγώ μέσα μου νιώθω ότι το κύριο αντικείμενο μου είναι η μουσική. Αν μου πεις “πέτα όλα τα άλλα και κράτα ένα”, αυτό θα κρατήσω.

Κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει όμως τόσο με τον βιοπορισμό, δεν σου δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να πεις ότι τελείωσες με αυτό. Το “εκμεταλλεύομαι” λοιπόν και αυτό μου δίνει την ευκαιρία να βρεθώ και σε ένα σίριαλ και σε μια εκπομπή. Τα κάνω όμως όλα με αγάπη, με ευχαριστούν το ίδιο.

Επειδή σε αυτή την εποχή που ζούμε πολύ εύκολα μαζικά όλοι έχουν άποψη για τα πάντα, κάνεις κάτι και γίνεται ότι γίνεται, υπήρξαν και κάποιες φορές που έκανα εκπτώσεις σε εισαγωγικά».

Read More

And More