Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο Buongiorno το πρωί της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με αφορμή την παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος», αλλά και τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιεί δίπλα στους Πυξ Λάξ, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του. Η ομιλία του παρουσιάζει αρκετά μεγάλη βελτίωση, ωστόσο, όπως είπε, όταν κουράζεται πολύ, αυτό βγαίνει στη φωνή του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το καλοκαίρι παίξαμε 47 παραστάσεις και οδηγούσα κιόλας. Δεν κατάλαβα τίποτα σωματικά. Η κούραση βγαίνει στη φωνή μου… Εξετάσεις πρέπει να κάνω προληπτικά κάθε έξι μήνες» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μίλησε και με πολύ συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Σαββόπουλο.
«Στην παράσταση έχουμε προσαρμόσει το πρόβλημα ομιλίας στον ρόλο με ένα τρικ του Αλέξανδρου Ρήγα που είναι ο σκηνοθέτης, και βοηθάει την παράσταση. Είναι σαν να έκανα ένα restart και μάλιστα στην ώρα μου. Στην κιθάρα έχω επανέλθει κατά 90%, στη φωνή κατά 70% και στον συνδυασμό ούτε 50%. Δεν μπορώ να παίξω και να τραγουδήσω ταυτόχρονα. Είναι δύσκολο. Εάν δεν είμαι focus κάπου μπορεί να χάσω τον ρυθμό. Μου είναι αδιανόητο ότι χάνω τον ρυθμό.
Πολλές φορές σκέφτομαι δεν μπορεί να γινόταν αυτό 10-15 χρόνια νωρίτερα, να είχα περιθώρια. Το βλέπω σαν μία δεύτερη ευκαιρία. Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στο παρελθόν γιατί η ποιότητα ζωής είναι η μέρα με τη νύχτα», συμπλήρωσε επίσης ο Δημήτρης Σταρόβας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ