Δημήτρης Σταρόβας: Πότε παίρνει εξιτήριο – «Δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο, τώρα είναι πολύ καλά»

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα παρουσίασε το πρωί της Τρίτης 28 Μάϊου η εκπομπή «Το Πρωινό».

Σε επικοινωνία με τη Ματίνα Παγώνη έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Σταρόβας, αύριο Τετάρτη 29 Μάϊου παίρνει εξιτήριο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, επιστρέφοντας στο σπίτι με την σύντροφό του. 

«Ο Δημήτρης Σταρόβας βγαίνει αύριο από το νοσοκομείο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των γιατρών και των καρδιολόγων και των νευρολόγων που τον παρέλαβαν. Έκαναν ό,τι καλύτερο. 

Όλα θα πάνε καλά και από εδώ και πέρα θα ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Σταδιακά ρυθμίζονται όλα για τον κάθε ασθενή και από εδώ και πέρα χρειάζεται προσοχή», ενημέρωσε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με δηλώσεις του στην κάμερα του ANT1 μίλησε για την επίσκεψη στο νοσοκομείο και στον στενό του φίλο, Δημήτρη Σταρόβα: «Έχω πάει και τον έχω δει είχε πλήρη διαύγεια με πολλή δύναμη, αντιλαμβάνεται τα πάντα. Δεν μπορούσε να αρθρώσει λόγο, τώρα είναι πολύ καλά.  Ήμουν και παρών που τον πήρε ο Αθερίδης τηλέφωνο και του είπε να του πει ένα τραγούδι. Νομίζω ήταν περαστικό αυτό που του συνέβη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164