Δημήτρης Σταρόβας: «Πρέπει να βραβευτώ που έκανα πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Δυο στη 1” βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος μέσα σε όλα μίλησε και για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η οποία μάλιστα, κράτησε πέντε χρόνια. Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε με χιούμορ ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να βραβευτεί γι’ αυτό ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η παρατήρηση που έκανε συχνά στον παρουσιαστή.

«Θα πω για πολλοστή φορά ότι κάποια στιγμή πρέπει να βραβευτώ που έκανα 5 σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είμαι ο μοναδικός που το έκανε. Εγώ είμαι βολική αρκούδα… Αν νιώσω εντελώς άβολα, θα σηκωθώ να φύγω… Τον Γρηγόρη τον ξέρω πολλά χρόνια, του τα λέω ευθέως. Και μετά που έφυγα τον έβλεπα και τον έπαιρνα και τον έβριζα. Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί πολύ.

Είχε μια αγωνία, όπως έχετε όλοι, ότι μια συνέντευξη για να είναι ωραία πρέπει να έχει 740 ερωτήσεις! Έβλεπα τον Γρηγόρη, στο βλέμμα του και του έλεγα “θα σου κάνει κανείς αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και δεν θα το καταλάβεις”» είπε. Έχουμε γενικώς μια μανία με την υπερβολή» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Read More

And More