Δημήτρης Σταρόβας: Τι του είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος; – Η on air αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά

Ο Δημήτρης Σταρόβας φιλοξενήθηκε σήμερα στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τον φίλο και συνεργάτη του Κώστα Σπυρόπουλο και τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση και με την παρουσιάστρια για το θέμα.

Το Σαββατοκύριακο ο μουσικός και ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο της Ναταλίας Γερμανού, αλλά και χρηστών του διαδικτύου για την υποστήριξή του στον Κώστα Σπυρόπουλο.

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα για εμένα επειδή έκανα πράγματα που αισθάνθηκα. Δεν έκανα καμία παρέμβαση. Την Παρασκευή που έγινε όλη αυτή η ιστορία, το έμαθα από κάποιο κανάλι και το πρώτο που ένιωσα ήταν αυτό που έγινε.

Μετά από παρακαλετά, αυτό πληρώνουμε τώρα. Δυσκολεύομαι να πω όχι και πολλές φορές έχω βρεθεί σε πάνελ και παράθυρα χωρίς να το ήθελα, δεν δικαιολογούμαι. Αυτή είναι πάντως η πραγματικότητα. Λειτούργησα αυθόρμητα, όπως κάνω πάντα. Το τι πειράζει τον καθένα είναι προσωπικό του θέμα. Τίποτα δεν ειρωνευόμαστε, τίποτα δεν υποτιμούμε. Ανθρώπινα «με βίασε στα 12 και το κουβαλάω μαζί μου τόσα χρόνια», άλλη αντιμετώπιση θα είχα. Δε μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι, λέω για τη δική μου αντίδραση. Δε μπορεί να λέμε ότι ο Κώστας είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κοριτσάκι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Τότε η Φαίη διέκοψε και τον ρώτησε: «Αν δεν ζήσεις, δεν μπορείς να έχεις άποψη. Το έχεις ζήσει;»

Ο ίδιος είπε στη συνέχεια: «Εσύ αντιμετωπίζεις το ίδιο ρε Φαίη; Λέω πως αντέδρασα εγώ. Δυσκολεύομαι λοιπόν να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που είναι ανιδιοτελής και βάζει τον εαυτό του πίσω και προσέχει τους συνεργάτες και τους φίλους του, θα έφερνε έναν άνθρωπο σε δύσκολη θέση».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε ότι τη μαρτυρία των τριών ηθοποιών δεν μπορούμε να την αμφισβητήσουμε, τότε ο Δημήτρης Σταρόβας του απάντησε: «Εγώ μίλησα με τον Κώστα και ξέρεις τι μου είπε; Ότι οι περισσότεροι που τάχτηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του, με τους μισούς έχει φάει 15 φορές. Αν εγώ είχα κάνει κάτι πάρα πολύ κακό στη Φαίη, που είστε πολύ κοντά, θα συνεργαζόσουν εσύ μαζί μου; Αυτό ξέρεις τι λέει για εμένα; Ότι ζούμε σ’ έναν κόσμο υποκριτικό, που όλα μπορούν να συμβούν».

Δες όλα όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, καθώς και την αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά.

Read More

And More