Δημήτρης Σταρόβας: Το on air μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη – «Συνέβη λίγο πριν βγούμε στην εκπομπή»

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος βρίσκεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Η είδηση για την περιπέτεια του ηθοποιού και μουσικού έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου. Η Κατερίνα Ζαρίφη, μέσω της εκπομπής της στο Open, έστειλε το δικό της μήνυμα στον Δημήτρη Σταρόβα.

«Θέλω να στείλω την ειλικρινή μας αγάπη, αγκαλιά και σκέψη στον Δημήτρη Σταρόβα. Μία είδηση που τώρα συνέβη, λίγη ώρα πριν βγούμε στον αέρα εδώ στην Οδό Ζαρίφη.

Μάθαμε ότι υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Επειδή οι πληροφορίες που φτάνουν είναι συγκεχυμένες, ξέρουμε ότι νοσηλεύεται στο Τζάνειο, εμείς επιλέγουμε να πάμε με την καλή εκδοχή, που λέει ότι βρίσκεται στη νευρολογική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ενώ πρόσθεσε: «Να στείλουμε την άπειρη αγάπη μας και στον Δημήτρη και στην Άννα, τη σύντροφό του, γιατί εγώ τους ξέρω και τους δύο πολύ καλά. Θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλά νέα, με αυτό το σενάριο θέλουμε να πάμε. Ξέρουμε πόσο τον αγαπάτε κι εμείς το ίδιο. Μήτσο μου, περαστικά, να είσαι δυνατός και είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε μόνο θετικές ειδήσεις», κατέληξε στο μήνυμά της η Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More