Δημήτρης Τσίκλης: Η εξομολόγηση για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά το γκέι φιλί στις «Άγριες Μέλισσες»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» παραχώρησε ο Δημήτρης Τσίκλης την Πέμπτη στην ΕΡΤ με αφορμή την θεατρική παράσταση, «Το χελιδώνι» στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία με την ηθοποιό αλλά και την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Τσίκλης εξομολογήθηκε πως «η στιγμή που συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός από πολύ νεαρή ηλικία. Η στιγμή όμως που κατάφερα να βρω τη δύναμη να το αρθρώσω έγινε στη δευτέρα λυκείου. Τότε είπα στους γονείς μου, «καθίστε κάτω! Σταματάω καλοκαιρινά, σταματάω φροντιστήρια, σταματάω τα πάντα, δεν θα δώσω Πανελλήνιες και θα γίνω ηθοποιός». Σοκ».

«Οι Άγριες Μέλισσες ήρθαν στη ζωή μου πολύ ορμητικές. Είχαμε βρεθεί με τον Λευτέρη Χαρίτο την πρώτη σεζόν όπου μου είπε πως δεν είχε ρόλο για την ηλικία μου. Τρία χρόνια μετά ήρθε η στιγμή που με ξαναπήραν τηλέφωνο, βρεθήκαμε και ήταν η σωστή στιγμή. Πιστεύω στο timing πολύ και ήρθε η στιγμή για να γίνουν.

Το περιβόητο φιλί ήταν αρκετά έντονο, όχι για εμάς που το γυρίζαμε γιατί εγώ το αντιμετώπισα όπως κάθε ρόλο που υποδύομαι είτε είναι στρέιτ είτε είναι γκέι. Ήταν όμως περίεργο γιατί το είχαμε γυρίσει καιρό πριν, το είχαμε ξεχάσει, είχαμε πάει στην επόμενη φάση ζωής του χαρακτήρα μου και θυμάμαι ένα βράδυ που βγήκα από το σπίτι μου για να πάρω ένα μπέργκερ και έγινε χαμός στην Πανεπιστημίου.

Άρχισαν να κορνάρουν, σταμάτησαν στον δρόμο, σταμάτησε ένα σκουπιδιάρικο και τότε καταλαβαίνεις τι επίδραση είχε αυτό το πράγμα και πόσο μάλλον δεν έχουμε λύσει κάποια πράγματα» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Τσίκλης για το γκέι φιλί που αντάλλαξε στις Άγριες Μέλισσες.

«Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ένα κοριτσάκι, ένα παιδί τόσο ορμητικό, τόσο γεμάτο ζωή, τόσο όμορφη από μέσα της! Είναι μορφωμένη, είναι γενναιόδωρη, είναι πολύ πλούσια σε συναισθήματα η Κατερίνα και μια υπέροχη μαμά ακόμα και μαζί μου» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Τσίκλης για την συμπρωταγωνίστριά του στη θεατρική παράσταση “Το χελιδόνι”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164