Δήμος Αναστασιάδης: «Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, είναι όσο σημαντικό είναι και το επιδόρπιο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμος Αναστασιάδης στην εκπομπή «Μega Καλημέρα». O αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση με τον γιο του, το ενδεχόμενο να τον δούμε καλεσμένο στην εκπομπή της συζύγου του, Τζένης Θεωνά αλλά και στον ρόλο που παίζει το σεξ σε μια σχέση.

«Στο σχολείο ήμουν ασχημόπαπο, νιώθω ότι είχα μια γοητεία. Τις είχα τις κατακτήσεις και τα φλέρτ μου αλλά αυτό δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το “ωραίος του σχολείου”, συνήθως οι ωραίοι του σχολείου δεν έχουν κατακτήσεις και φλερτ.

Σαν μπαμπάς θεωρώ πως είμαι καλός. Θα ήθελα να με έχω μπαμπά. Το μόνο μου παράπονο, που δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό, είναι το ότι δε με βλέπει όσο θα ήθελα. Το ερώτημα δεν είναι αν θέλω άλλο παιδί, αλλά αν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε 2,3 ή περισσότερα παιδιά, δε με ενδιαφέρει αν θα είναι κόρη ή γιος» ανέφερε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης. Το θεωρώ λίγο κωμικό το να πάω και να λέμε τα οικογενειακά μας. Ούτε στους “Μπαμπά-δες” θα πήγαινα, γιατί ανάμεσα στις δυο εκπομπές θα επέλεγα της Τζένης. Οπότε δε θα πήγαινα σε καμία. Εκπομπή δε θα έκανα ποτέ, είναι κάτι εκτός πλάνου» είπε ο τραγουδιστής.

Ακόμη, ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε, «Την απιστία δε τη συγχωρώ. Έχω απιστήσει και έχω απατηθεί, αλλά αυτά είναι παιχνίδια μιας ζωής. Ασφαλώς όμως, αυτό το πράγμα δε γίνεται μότο μιας σχέσης, δε μπαίνεις σε μια σχέση και λες, “ωραία θα απιστήσω”. Είναι πιο εύκολο το να έχεις απατηθεί από το να έχεις απιστήσει με την έννοια ότι αν απιστήσεις χρειάζεσαι έναν μεγάλο αγώνα για να βγεις από τη σχέση, ενώ αν απατηθείς είναι ξεκάθαρο. Απλά φεύγεις».

«Ασφαλώς και με έχουν φλερτάρει άντρες, και γυναίκες και μεγάλης ηλικίας άτομα. Το σεξ θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένο σε μια σχέση. Ακούω πολλές φορές ότι αν δεν υπάρχει σεξ δεν είναι ωραία η σχέση. Παίζει τον ρόλο του, αλλά όχι τον πρωταγωνιστικό σε μια σχέση ζωής. Το σεξ είναι αρκετά σημαντικό. Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο, είναι κι αυτό. Δε μπορείς να ξεκινήσεις μια σχέση ζωής με έναν άνθρωπο απλά επειδή κάνεις καλό σεξ. Είναι λίγο χαζό» είπε τέλος ο Δήμος Αναστασιάδης.

Read More

And More