Δήμος Βερύκιος: Άνοιξε τα χαρτιά του Alpha! Αυτές είναι οι παρουσιάστριες που παραμένουν στο κανάλι…

Με… αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Δήμος Βερύκιος στο “Happy Day”! Ο αντιπρόεδρος του Alpha, αποφάσισε να προκαλέσει πρωί-πρωί ντόρο. Πως; Μα πως αλλιώς; Με τα λεγόμενά του, τα οποία αυτή τη φορά αφορούσαν στο κανάλι της Κάντζας και στα λαμπερά πρόσωπα που υπάρχουν στο δυναμικό του.

Ο Δήμος ,λοιπόν, γνωρίζοντας καλά πως είναι εποχή ανακατατάξεων και… πήγαινε-έλα στα κανάλια, αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και να αποκαλύψει τις παρουσιάστριες που θα βρίσκονται στον Alpha και κατά την διάρκεια της σεζόν 2018-2019.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του, ότι ανάμεσα στις κυρίες που συνεχίζουν κανονικά και του χρόνου μαζί τους, θα είναι σου λέει και η Ελένη Τσολάκη, την ίδια ώρα που οι δημοσιογραφικές πληροφορίες των τελευταίων ημερών – και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που σου παρουσίασα πριν από περίπου μία εβδομάδα αποκλειστικά μέσα εδώ από το TLIFE -, την θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από ανταγωνιστικό κανάλι και να βρίσκεται και σε προχωρημένες συζητήσεις!

Τι ακριβώς μας είπε σήμερα ο Δήμος Βερύκιος;

“…Εγώ αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη θα είναι μαζί μας. Η Ελεονώρα Μελέτη θα μπορούσε να είναι και αυτή στον Alpha. Όλοι οι καλοί χωράνε”, είπε αρχικά ο δημοσιογράφος κι έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε για την Αγγελική Νικολούλη, εκείνος απάντησε: «Τι θα κάνει; Πού θα πάει; Η Αγγελική Νικολούλη είναι Πυργιώτισσα. Οι Πυργιώτες έχουν τον διάολο μέσα τους…”

Τέλος, επίσης σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που σου είχα μαρτυρήσει λατρεμένη, ναι η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει όντως στη τηλεόραση μέσα από τον Alpha, αναλαμβάνοντας καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή.

Read More

And More