Δήμος Βερύκιος: Έτσι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό – «Κερδίσαμε το στοίχημα – Αυτή η παρέα έχει ανεβάσει το επίπεδο»

 Λίγα λεπτά πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν, ο Δήμος Βερύκιος θέλησε να πει δυο λόγια για να αποχαιρετήσει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όλη την ομάδα του Happy Day και τους τηλεθεατές.

«Πρέπει να αποχαιρετήσουμε τον κόσμο που πίνουμε μαζί τόσα χρόνια τον καφέ το πρωί. Αυτά που λέμε, ούτε από την κοιλιά μας τα βγάζουμε, ούτε στόχο έχουν να προκαλούμε αναταράξεις. Έχουμε πολλές αναταράξεις στην κοινωνία. Έχουμε πιστούς φίλους, έχουμε πιστούς ρεπόρτερ. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο και καλά κάνουν που είναι μαζί μας. Αυτή η παρέα έχει ανεβάσει το επίπεδο και το γνωστικό της πεδίο, έχει διευρυνθεί. Μπορούμε να κάνουμε συζητήσεις χωρίς συνεννόηση και να κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος της ευπρέπειας και κυρίως του γνωστικού αντικειμένου κι αυτό δεν είναι εύκολο» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

«Εμείς εδώ στο Happy Day κερδίσαμε ένα στοίχημα. Πολλοί αμφισβήτησαν στα 9 αυτά χρόνια το αν θα μπορούσε η ενημέρωση να παντρευτεί με τη ψυχαγωγία. Πολεμήθηκε από ναυαρχίδες και της εκάστοτε καθεστωτικής δημοσιογραφίας, και από τα δεξιά και από τα αριστερά. Η ζωή έρχεται να επιβραβεύσει. Ο κόσμος μας, η παρέα μας η πρωινή είναι οι καλύτεροι ρεπόρτερ» πρόσθεσε ο Δήμος Βερύκιος.

Τότε, τον λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επισημαίνοντας πως «εγώ ξέρεις τι έχω καταλάβει από τον κόσμο που με σταματάει τόσα χρόνια; Ότι νιώθει ότι δεν προσπαθούμε να του κάνουμε πλύση εγκεφάλου ή να του επιβάλουμε κάποια άποψη όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος εκτιμά ότι εδώ ακούγονται όλες οι απόψεις, ότι υπάρχει αντικειμενικότητα, ότι υπάρχουν επιχειρήματα κι ότι κανείς δεν καπελώνει τη γνώμη του άλλου».

«Ήσουν το άλλοθί μου για να μπω στην ενημέρωσή μου πιο ενεργά» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή προς τον Δήμο Βερύκιο.

Read More

And More