Δήμος Βερύκιος για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι, δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μια γυναίκα»

Στην τελευταία του παρουσία στην εκπομπή Alpha Τώρα, το πρωί της Πέμπτης 4/8, ο Δήμος Βερύκιος έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έναν μήνα μαζί σας τώρα και λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Ήταν γλυκιά η πρώτη ημέρα κι έτσι συνεχίστηκε. Να συνεχίσετε και ως ο παλαιότερος και γηραιότερος σε όλο το σύστημα, η δημοσιογραφία είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι» ανέφερε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Σας αποχαιρετώ με μία τηλεοπτική εκτίμηση. Αυτή που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη στον τηλεοπτικό αέρα νομίζω ότι στην ελληνική τηλεόραση είναι μόνο μία. Και είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παλιότερα σίγουρα ήταν η Έλλη Στάη. Την τελευταία 10ετία ξεπετάχτηκε η Σταματίνα, η οποία μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι. Δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μία γυναίκα και μάλιστα, όταν υπάρχουν ασπρομάλληδες με διαδρομή μεγάλη» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος και κατέληξε:

«Εκεί μέσα στο στενό της παπούτσι λοιπόν, προσπαθούμε 10 χρόνια να αναπνεύσουμε όλοι. Σύζυγος και συνεργάτες. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Έχω ευτυχήσει 10 χρόνια μαζί της στα πρωινάδικα να το ζω. Να το ζω και με εντάσεις και με φωνές…».

Read More

And More