Δήμος Βερύκιος: Σε… τηλεοπτική παράκρουση στο «Happy Day»!

Δήμος Βερύκιος: Σε… τηλεοπτική παράκρουση στο «Happy Day»! | tlife.gr

Σου έχω πει λατρεμένη πολλές φορές ότι αγαπώ την… τηλεοπτική εξωστρέφεια του Δήμου Βερύκιου. Σου έχω πει πολλές φορές ότι οι παθιασμένες, μαχητικές του τοποθετήσεις, είναι σαφέστατα ένας λόγος για να δεις το «Happy Day». Όμως, από αυτό το σημείο, μέχρι το σημείο του να χάνει πραγματικά τον έλεγχο στον αέρα του Alpha και να μην μπορεί να ελέγξει το στόμα του, προσβάλλοντας τους πάντες, υπάρχει μεγάλη, ή μάλλον τεράστια απόσταση.

Ποιος έχει χρήσει τον Δήμο Βερύκιο κριτή των πάντων; Ποιος του έχει πει πως δικαιούται να ομιλεί μόνο εκείνος; Ποιος του έχει πει, ότι δεν πρέπει κανείς να τολμά και να διαφωνεί μαζί του, γιατί τότε τον περιμένει ένας δημόσιος εξευτελισμός… Ποιος του έχει πει, πως από την θέση του Αντιπροέδρου του Alpha, μπορεί να συμπεριφέρεται όπως θέλει, σε όποιον θέλει, ή μάλλον εκεί που τον παίρνει, γιατί για παράδειγμα δεν τον έχω ακούσει ποτέ να λέει «αμόρφωτη», «άσχετη» και «γκοσιπού» την Ελένη Μενεγάκη. Λέω εγώ τώρα…

Σήμερα το πρωί, ο Δήμος Βερύκιος βγήκε εκτός τηλεοπτικού ελέγχου και πραγματικά η εικόνα που έβγαινε στον αέρα ήταν και θλιβερή και εξοργιστική. Φυσικά το θέμα ήταν η υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας-Σκοπίων, όπου -όπως ίσως φαντάζεσαι-, υπήρχαν διαφορετικές απόψεις. Και δεν θα σταθώ στο γεγονός του τι υποστήριζε και για ποιους λόγους η κάθε πλευρά. Θα σταθώ στη τηλεοπτική συμπεριφορά του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος πήρε αμπάριζα τους πάντες, καθυβρίζοντάς τους.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Κώστας Φραγκολιάς διαφώνησε μαζί του, τον αποκάλεσε «αμόρφωτο», «άσχετο», «ανιστόρητο». Χωρίς ,όμως, κατά τα άλλα να είναι σε θέση να τον αντικρούσει με επιχειρήματα σε όλα αυτά που τον ρωτούσε. Με την ίδια αγένεια φυσικά απάντησε και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, της οποίας της είπε να σωπάσει γιατί του λέει… «μπαρμπούτσαλα»!

Αλήθεια, εκεί στον Alpha πόσο περήφανοι είναι γι ΄αυτή τη τηλεοπτική εικόνα που βγαίνει προς τα έξω κι επίσης είναι άξιο απορίας το αν υπάρχει κανείς που να είναι σε θέση να… συνεφέρει το Δήμο, όταν εκείνος τηλε-παρεκτρέπεται, εντελώς!

Δες το παρακάτω βίντεο και τα όποια περαιτέρω συμπεράσματα δικά σου…

ΥΓ: Πάντως, με την ίδια σοβαρότητα μπορεί ο Δήμος Βερύκιος να μιλά στον αέρα του «Happy Day» για τους τιμοκαταλόγους των οίκων ανοχής, αλλά και για το Μακεδονικό!

 

READ more