Δίωξη σε γνωστό ηθοποιό: «Έχει προσκομίσει μηνύματα αγάπης αυτών των γυναικών» απαντά η δικηγόρος του

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε γνωστό ηθοποιό για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα και στο εξωτερικό καταγγέλθηκε από τέσσερις γυναίκες, δύο εξ’ αυτών ήταν ανήλικες.

Η δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού μετέφερε τη θέση του εντολέα της στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου: «Έχει προηγηθεί μία προκαταρκτική εξέταση, όπου κληθήκαμε στον πταισματοδίκη για γραπτές εξηγήσεις και αποδεικτικό υλικό για τους ισχυρισμούς μας. Πληροφορηθήκαμε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, και έχω πληροφορηθεί επίσης ότι έχει εκδοθεί μία διάταξη που κάποιες πράξεις μπαίνουν στο αρχείο. Μέχρι σήμερα δεν έχει κοινοποιηθεί στον εντολέα μου ούτε η διάταξη ώστε να ξέρω ποιες μηνύσεις μπήκαν στο αρχείο και ποιες μηνύσεις εκκρεμούν.

Ο πελάτης μου είπε ότι αρνείται τις πράξεις κι έχουμε προσκομίσει υλικό το οποίο δεν ταιριάζει σε γυναίκες που έχουν βιαστεί να επικοινωνούν μετά με τους φερόμενους βιασμούς με τον εντολέα μου με τρόπο ιδιαίτερα θερμό προς το πρόσωπό του».

Η κα Παρκιτζίδου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για εκατοντάδες μηνύματα αγάπης των γυναικών που καταγγέλλουν τον πελάτη της.

Παρακάτω θα δεις τι υποστηρίζουν οι τέσσερις καταγγέλλουσες για τον γνωστό ηθοποιό…

Read More

And More