Διονυσία Κουκίου: Η αρπαγή από τους ληστές και η απάντηση για την προσωπική ζωή της – «Δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν»

Η Διονυσία Κουκίου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Η Σταρ Ελλάς 2008 μίλησε για την αρπαγή που της συνέβη πριν δύο χρόνια αλλά και για την προσωπική της ζωή, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ερωτευμένη.

«Τρόμαξα πολύ με την αρπαγή. Έχει γράψει μέσα μου, να μην τύχει σε άνθρωπο. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πλέον. Ήταν 7:30 το πρωί και ήθελα να πάω στο μαγαζί μου στην Πάτρα, μπήκα στο αυτοκίνητο και με πήραν τρία άτομα. Μου φάνηκε αιώνας, δεν θυμάμαι πόσο με κράτησαν. Ήταν σκοτάδι. Θυμάμαι μετά που ήταν μέρα έξω. Δεν είχα επαφή με το περιβάλλον. Ήθελαν λεφτά, κοσμήματα. Δεν παίρνω τίποτα πολύτιμο πάνω μου πλέον» περιέγραψε η Διονυσία Κουκίου.

Όσον αφορά στις φήμες ότι είναι ξανά ερωτευμένη, το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας τόνισε: «Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να τη βγάζω προς τα έξω για πολλούς λόγους. Ειδικά να μιλάω για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου, πιο ώριμη, ξέρω τι θέλω πραγματικά. Δεν με νοιάζει αν θα βγει κάτι, ξέρω τι θέλω και πού στοχεύω. Θέλω να έχω ψυχική ηρεμία. Πρώτη φορά θα σου πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη».

 

Διάβασε επίσης:

Διονυσία Κουκίου: Σε σχέση με υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας – Νέα σελίδα στην προσωπική ζωή της Σταρ Ελλάς 2008

Read More

And More