Διονύσης Ατζαράκης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της viral συνέντευξης με την Χαρούλα Αλεξίου – «Με πήρε τηλέφωνο ο γιος της»

Ο Διονύσης Ατζαράκης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός κωμικός μίλησε για την επιτυχία που σημειώνουν τα βίντεο του στο youtube αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη που πήρε από την Χαρούλα Αλεξίου.

Όπως ανέφερε ο Διονύσης Ατζαράκης, η πρώτη επαφή με την ερμηνεύτρια έγινε από την πλευρά της, όταν τον απόλαυσε επί σκηνής σε μια από τις παραστάσεις του.

«Ήρθε στα καμαρίνια ενθουσιασμένη να μου πει τι ωραίο ήταν αυτό που είδανε, την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο γιος της, ο Μάνος Θεοφίλου και μου λέει: “Να σου πω, γενικά επειδή ετοιμάζει δίσκο η μητέρα μου, αυτά τα reworks που έβγαλε τώρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι παρέα με αφορμή τον δίσκο αυτό;”» είπε ο Διονύσης Ατζαράκης για την προσέγγιση από τον γιο της Χαρούλα Αλεξίου.

«Κοίτα, του λέω, το μόνο που θα έβλεπα ήταν να ερχόταν η μητέρα σου να κάναμε μια συνέντευξη μαζί, αλλά να ήταν με σενάριο κανονικά, να σας στείλω εγώ πώς το φαντάζομαι, να μου πείτε ok.  Τους το έστειλα και όχι απλώς ήταν εντάξει, ενθουσιάστηκαν μου είπαν: Βάλε κι άλλο», ανέφερε στο The 2Night Show ο Διονύσης Ατζαράκης. 

Δες παρακάτω την συνέντευξη της Χαρούλα Αλεξίου στον Διονύση Ατζαράκη που έγινε viral:

Read More

And More