Διονύσης Μακρής: Η εξομολόγηση για τις καταχρήσεις και τα περιττά κιλά – «Μου έλεγαν πώς κατάντησες έτσι;»

Για τον αγώνα που να χάσει τα περιττά κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν οι οποίες μάλιστα τον είχαν οδηγήσει σε σημείο να κάνει ακραία πράγματα μίλησε ο Διονύσης Μακρής το βράδυ της Δευτέρας 3/10 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2Night Show”.

«Έφτασα 130 κιλά. Όταν ξεκινάς την προσπάθειά σου -γιατί μετά είχα προβλήματα στον ύπνο μου από το βάρος μου-κι έτρωγα μόνο μπρόκολο και φακές. Στο lockdown, που δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε, έτρωγα συνέχεια. Η γυναίκα μου είναι καλή μαγείρισσα και έκανε γιουβέτσι, πορτοκαλόπιτα, σοκολατόπιτα. Η μόνη μου γυμναστική ήταν να πηγαίνω έξω το σκύλο μου… Ξεκίνησα να τρώω δίχως αύριο και σηκώθηκα μια μέρα 130 κιλά» ανέφερε ο Διονύσης Μακρής και συνέχισε,

«Με έβλεπαν φίλοι και με έδειχναν με το δάχτυλο, ρε εσύ έγινες πορτιέρης. Πώς έγινες έτσι; Πώς κατάντησες έτσι; Σαν ελέφαντας έγινες. Εγώ για να πάω στα 120 κιλά έτρεχα 40χλμ., έκανα ποδήλατο, το έραψα, έκανα πολύ σκληρή διατροφή κι άντε να εξηγήσεις για αυτά τα δέκα κιλά, που είσαι ακόμα ευτραφής. Να λες έχω πεινάσει τόσο καιρό κι εσύ να με λες ελέφαντα; Δεν ξέρει ο άλλος τον αγώνα σου».

Όσο για τις καταχρήσεις και τα λάθη του παρελθόντος, ο Διονύσης Μακρής είπε:

«Έκανα λάθη. Ακόμα και στα live μου. Ήμασταν 6ήμερο τότε, είχα 3-4 εκπομπές να πάω την ημέρα, γυρίσματα, φωτογραφίσεις. Σκέψου να πίνεις κιόλας. Υπήρχαν μέρες που ήμουν «αλλού». Όταν μετά από μια κατάχρηση σε βλέπεις, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Α λες κούκλος, ωραίος, πως τα λες έτσι ρε μεγάλε. Εδώ και δέκα χρόνια τα έχω κόψει όλα. Δεν πίνω.

Δεν ήμουν ποτέ επιρρεπής. Εγώ πιο πολύ για την παρέα ήμουν, όταν έρχονταν στο καμαρίνι. Δεν ήμουν να κολλήσω με κάτι. Είχα κάνει δύο τρία χοντρά πράγματα σε συναυλίες μου κι ευτυχώς τότε δεν υπήρχαν ούτε κινητά, ούτε social. Αν γινόταν σήμερα αυτό, θα έπρεπε να αλλάξω χώρα».

Read More

And More