Διονύσης Σαββόπουλος για Σάκη Μπουλά: «Μετά την κηδεία του πήγαμε σε ταβέρνα που ο ίδιος μας είχε υποδείξει»

Εννέα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους συναδέλφους του και τον απλό κόσμο που τον λάτρεψε μέσα από την πορεία του.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» συνάντησε κάποιους από τους στενούς του φίλους, οι οποίοι αφηγήθηκαν ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Σαββόπουλος είπε για τον Σάκη Μπουλά: «Ο Σάκης Μπουλάς δεν έμοιαζε με τίποτα. Μου έκανε εντύπωση όταν τον γνώρισα πόσο «σπασίκλας» ήταν με την τάξη και την καθαριότητα».

Και συνέχισε: «Τον είχαμε πάρει στους “Αχαρνείς” και φορούσε μια περικεφαλαία φτιαγμένη από εφημερίδα. Έβγαινε και έκλεβε την παράσταση. Δεν έμοιαζε με κανέναν. Τόσο συμπαθητικός, τόσο φιλικός. Παίξαμε μαζί μετά από χρόνια στην Ακτή Πειραιώς. Ήταν άρρωστος αλλά δεν μας επέτρεψε να καταλάβουμε τίποτα από αυτά».

«Μετά την κηδεία του πήγαμε σε μια ταβέρνα που ο ίδιος μας είχε υποδείξει να πάμε. Όταν πήγαμε στην ταβέρνα μετά την κηδεία ρώτησα τον Γιάννη Ζουγανέλη πως θα πληρώσουμε το γεύμα και μάθαμε ότι το είχε πληρώσει ο μακαρίτης για όλους. Ο Σάκης Μπουλάς μου φαινόταν σαν ένα μεγάλο παιδί που θέλει να το αγαπάμε αλλά ντρέπεται να το πει. Αυτή την αίσθηση μου άφηνε», κατέληξε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164