Site icon TLIFE

Διονύσης Σαββόπουλος – Ξέσπασε σε κλάματα ο Μίλτος Καρατζάς: «Δεν μπορώ να το δεχτώ, ήταν τα πάντα για εμένα»

Ο Μίλτος Καρατζάς «ράγισε» με την απώλεια του Διονύση Σαββόπουλου, σε ηλικία 81 ετών. Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 21 Οκτωβρίου, με τον μουσικό παραγωγό να ενημερώνεται για τη δυσάρεστη είδηση από δημοσιογράφο της εκπομπής Buongiorno.

«Πέθανε ο Διονύσης; Ωχ Παναγία μου! Όχι, δεν το ήξερα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να το δεχτώ. Ο Διονύσης για μένα ήταν τα πάντα, είναι μια τεράστια απώλεια για την Ελλάδα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου, θα μας λείψει πάρα πολύ.

50 χρόνια στη δισκογραφία, δεν έχω δει κάποιον σαν τον Διονύση Σαββόπουλο. Θα κρατήσω τα τραγούδια και το μυαλό του. Δεν έκανε ότι έκαναν οι υπόλοιποι, έβγαζε άλλου είδους τραγούδια», είπε ο Μίλτος Καρατζάς.

© 2025 tlife.gr