Διονύσης Σχοινάς: Έτσι σχολίασε το άγνωστο “μαλλιοτράβηγμα” της συζύγου του με την Δέσποινα Βανδή για τα μάτια του (video)

Ένα άγνωστο περιστατικό αποκάλυψε το βράδυ του Σαββάτου στο Live του J2US η Δέσποινα Βανδή. Με αφορμή την τηλεοπτική της συνύπαρξη με την Καίτη Γαρμπή, η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του show θέλησε να περιγράψει ένα απολαυστικό περιστατικό που συνέβη πριν αρκετά χρόνια με πρωταγωνίστριες τις ίδιες αλλά και τον Διονύση Σχοινά.

“Ήταν το 1993 στο Posidonio, βούλιαζε τότε η Ελλάδα με την Καίτη. Εγώ μόλις είχα πρωτοκατέβει στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά. Κάναμε φωνητικά τότε στην Καίτη μαζί με τον Διονύση (Σχοινά). Η Καίτη είναι μπροστά και εμείς ήμασταν backstage και κοιτούσαμε πίσω από την κουρτίνα για να συντονιστούμε και λέγαμε και τα δικά μας. Και εκεί που μιλάμε και κοιτάμε από την κουρτινούλα ξαφνικά λέμε “Μα που είναι η Καίτη;”. Και ξαφνικά αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω να με τραβάει από τα μαλλιά και να μου λέει “Τι κάνεις εδώ με τον Διονύση;” είπε η Δέσποινα Βανδή.

Αυτό το περιστατικό σχολίασε το πρωί της Δευτέρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο τρίτος πρωταγωνιστής της ιστορίας, Διονύσης Σχοινάς.

“Καταλαβαίνετε με τι προσωπικότητα ζω 25 χρόνια τώρα. Φυσικά το θυμάμαι αυτό. Η Καίτη έκανε συχνά κάποιο πράγμα. Έφευγε από την πίστα στο δεύτερο πρόγραμμα την ώρα που γέμιζε από κόσμο και δε τη βλέπανε εύκολα και ερχόταν πίσω στη γκουίντα και με φίλαγε πάντα. Κάποιες από τις φορές κάναμε μαζί με τη Δέσποινα φωνητικά, φιλαράκι πολύ. Η Καίτη γούσταρε πάντα τη Δέσποινα για το χιούμορ της, το κεφάλι της, το μυαλό της, μοιάζουν πολύ στο χιούμορ οι δυο τους. Οπότε αυτό ήταν πιο πολύ στο χιούμορ και το χαβαλέ αυτό παρά στη ζήλεια” είπε ο τραγουδιστής.

 

Read More

And More