Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Αποκαλυπτική μαρτυρία στο T-live για τον σύντροφο της Γεωργίας

Φίλος του συντρόφου της Γεωργίας που φέρεται ότι δολοφόνησε άγρια στη Θεσσαλονίκη την 41χρονη έγκυο μίλησε στην κάμερα του T-live και στην Ειρήνη Πεϊβάνη για τον 39χρονο Άκη που τον γνωρίζει από παιδί. Τον χαρακτήρισε ως «σκοτεινό άνθρωπο, πολύ πονηρό και πανέξυπνο που συνήθιζε να συχνάζει σε φοιτητικά στέκια ώστε να προσεγγίζει νεαρές γυναίκες και να τους αποσπά χρήματα».

Πιο συγκεκριμένα, ο φίλος του 39χρονου συντρόφου που ακόμα δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, υποστήριξε στην κάμερα του Alpha: «Τον γνωρίζω από το 2002. Είχε παραβατική συμπεριφορά και σύχναζε σε φοιτητικά στέκια της Θεσσαλονίκης. Ήταν εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ, προσπαθούσε να έχει κοντά του ανθρώπους χαμηλής νοημοσύνης ώστε να τους κάνει υποχείριά του».

«Έβγαζε μία πολύ διαφορετική συμπεριφορά σε όλες τις κοπέλες που γνώριζε και μετά τις κακοποιούσε και σωματικά και ψυχολογικά. Φερόταν πολύ άσχημα σε οποιεσδήποτε κοπέλες είχε τότε. Υπήρξε μία μαρτυρία μίας φίλης μου, που δε βρίσκεται εδώ στη Θεσσαλονίκη, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος την είχε απειλήσει, ότι αν δεν δουλεύει, αν δεν του φέρνει λεφτά και δε μπορεί να είναι μαζί του, αυτός είναι και δεν θα αλλάξει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο T-live.

Δες περισσότερα στο βίντεο, καθώς και το απόσπασμα – ντοκουμέντο όπου ο 39χρονος Άκης μαζί με τον συνεργό του μεταφέρουν τη σορό της Γεωργίας σε μπαούλο:

Read More

And More